RàdioSeu estrena temporada amb una quarantena de col·laboradors i diverses novetats

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

RàdioSeu estrena temporada amb una quarantena de col·laboradors i diverses novetats

RàdioSeu estrena al llarg d’aquest octubre la seva programació de la temporada 2023-2024. La informació local i els programes propis a càrrec de més de 40 col·laboradors són els principals eixos de la graella. L’oferta també es dóna a conèixer a la Fira de Sant Ermengol, en què RàdioSeu és un any més l’Emissora Oficialdel certamen i hi serà present amb un estudi mòbil al Camí Ral de Cerdanya, des d’on emetrà en directe.

De dilluns a divendres, RàdioSeu ofereix cada dia els Informatius Matí (9 h) i Migdia (13 h), a més de l’Informatiu Vespre (19 h), amb Ignasi Cervera, i els butlletins horaris (10, 11, 12 i 17 h), complementats amb les Notícies en Xarxa i amb la previsió del temps oferta per Néstor Gómez. L’actualitat també passa pel ‘120% Ràdio’ (11.15 h), que inclou ‘L’entrevista del dia’, amb Pep Graell, i els espais mensuals ‘Fil directe amb l’Ajuntament’ i ‘Fil directe amb l’alcalde’, amb Marta Pujantell. Totes les notícies i l’agenda d’activitats local es poden trobar igualment al web www.radioseu.cat, des d’on també es pot recuperar tots els programes de l’emissora, a la secció ‘Ràdio a la Carta’. Actualment bona part de la programació també es podrà trobar a la plataforma Spotify i a Ivoox.Programació de migdia amb nous programes

El gruix principal de programes de col·laboració, amb una gran varietat de temàtiques, s’emet a la franja del migdia (12.15 h) i aconsegueix mantenir l’àmplia oferta dels darrers anys, juntament amb algunes novetats. És el cas de ‘Recepta’m esport’, amb la infermera i triatleta Lídia Puyals, que s’emetrà el tercer dilluns de cada mes; ‘Logopèdia per a tothom’, amb Jana Rosell (3r dimarts de mes); ‘Del residu al recurs’, a través de La Xarxa amb Joan Ibars (3r dimecres de mes); ‘Dites, refranys i adagis’, amb Jaume Escala (cada divendres), també de La Xarxa, i ‘La UNED parla’, un programa coordinat per Mònica Martínez (4t divendres de mes).

A més de totes aquestes novetats, els dilluns al migdia també es pot escoltar ‘Els Mossos informen’ (César Isla), ‘Gent gran, gent activa’ (coordinat per Montse Eroles) i ‘Natura en estat pur’ (Albert de Gràcia). Els dimarts, s’emetrà ‘Veu de plens’ (després de cada plenari municipal), ‘For a better future (Fàtima Bentoldrà) i ‘El Picot’ (amb membres del Club Social El Picot). Els dimecres, ‘Habemus Marketing’ (Ariadna Vázquez), ‘Espai de Salut’ (Anna Gómez) i ‘Bigotis’ (Mariel Mata). Els dijous, ‘La defensora del ciutadà’ (Anna Martí), ‘Fem empresa’ (Àrea de Promoció Econòmica), ‘La veu dels centres’ (Isabel Rodríguez) i ‘Veus de dona’ (Maite Jou). I els divendres, ‘Viure millor i no morir en l’intent’ (Ramon Alsina), i l’espai ‘A la Muntanya’, al llarg de la temporada d’hivern, presentat per Ignasi Cervera. La majoria d’aquests programes són mensuals, tot i que també n’hi ha alguns de quinzenals o setmanals.

Tarda i vespre amb novetats

Pel que fa als miniespais de la tarda (18.00 h), també hi ha canvis destacats. Els dimecres, s’emetrà ‘Endevina endevinalla’, proposta de la tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística a l’Alt Urgell, Teresa Vilaró, i l’espai ‘Històries’, a càrrec de l’historiador i arxiver Lluís Obiols. Els divendres es podrà escoltar un resum informatiu setmanal amb ‘Infopodcast. Posa’t al dia’, un resum de les notícies més destacades de la setmana a la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu, elaborat per RàdioSeu en coordinació amb la Xarxa, a càrrec de Marta Pujantell i Pep Graell. Els dilluns, continua per segona temporada ‘@TIC’, amb la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado. A la mateixa hora, els dimarts es pot escoltar ‘Terra Escrita’ (Club de Lectura Terra Escrita d’Organyà); i els dijous, ‘Niu de contes’ (Montse Rollán).

També a la tarda (18.30 h), s’emet cada dia ‘La Tria’, amb Pep Graell, que inclou l’agenda, l’actualitat de cinema i TV, els petits anuncis, el miniespai ‘Pinzellades de fisio’ (amb la secció de l’Alt Pirineu i Aran del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya) i espais setmanals com ‘El Poliesportiu’ (els dimarts) i ‘En sèrie’ i ‘La cartellera’, els divendres.

A la franja posterior a l’Informatiu Vespre (19.15 h), continua un any més l’actualitat del futbol local amb ‘EDFOR-Futbol d’aquí’. Els seus presentadors, Jordi Grau i Santi Roura, també oferireixen per segon any l’espai ‘+ Futbol’, el primer i tercer dimarts de cada mes. Els dimarts, a cada final de mes, també es pot escoltar el programa mensual d’entrevistes ‘Perspectives’ (Amadeu Gallart) i el segon dimarts de més s’estrena un programa centrat en el Cineclub La Seu d’Urgell, coordinat per Albert Galindo. Els dimecres, continua l’espai d’humor ‘No t’ho acabis’ (Toñi Cabello i César Isla); i els dijous, es pot seguir ‘Bàsquet de 3’, amb Juanfra Paredes. A la mateixa franja, Salseu’ (David Munt) estrena nou dia d’emissió: els divendres.

Finalment, a la franja de les 20.00 h, els dilluns es pot escoltar el programa d’història ‘A les portes de Troia’ (Sergio Rodríguez i Alberto Reche); els dimarts, ‘Jazz Club’ (Susanna Carmona); els dimecres, ‘Tradicionarius punt i seguit’ (amb el Centre Artesà Tradicionàrius); els dijous, el millor rock amb ‘Ruta 66’ (Pitu dos Santos); i els divendres, la millor música clàssica amb ‘El galliner’ (Enric Riu).

RàdioSeu estrena temporada
RàdioSeu estrena temporada

Continuïtat en els caps de setmana

RàdioSeu també emet programació pròpia els caps de setmana, amb ràdio fórmula, reemissions i el programa de novetats musicals ‘Estrenes’ (Joan Soler), els dissabtes a la tarda, a més de la retransmissió de partits del Cadí La Seu (Toñi Cabello i Jordi Serrato) i l’espai ‘Coblejant’ (Queralt Pedemonte i Jordi Terme) els diumenges al matí.

La graella de programació completa, en què també hi ha connexions als butlletins informatius de La Xarxa i a Catalunya Ràdio, ja es pot descarregar a la secció ‘Programació’ del web radioseu.cat. RàdioSeu també informa de manera constant sobre l’actualitat mitjançant els seus perfils a Facebook, Twitter i Instagram, que compten amb milers de seguidors.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 159 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×