L’aranès del CAEI, Lluc de Castellarnau Rabella, aconsegueix la Copa d’Espanya d’esquí alpí U14

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’aranès del CAEI, Lluc de Castellarnau Rabella, aconsegueix la Copa d’Espanya d’esquí alpí U14

Després de 3 Fases al llarg de tota la temporada on els millors esquiadors d’Espanya s’han vist les cares en diverses proves de les diferents modalitats d’esquí alpí, el corredor aranès de CAEI i pertanyent al programa de Pre Tecnificació del Conselh  Generau d’Aran, Lluc  de Castellarnau, s’ha proclamat campió de la Copa Espanya en la categoria U14.

Aquest premi s’atorga al corredor que aconsegueix la màxima puntuació després de la suma de totes les proves disputades. Un total de 9 proves on el corredor del CAEI ha demostrat el seu gran moment de forma, ja que es va posar el dorsal de líder en la primera prova i ho ha mantingut en el seu poder fins a l’últim dia.

Destacar també que l’aranès ha pujat al podi en totes les modalitats, des de les proves més ràpids i de velocitat (SG) fins a les proves més tècniques (SL) passant per les proves de Gegant.

Destacar també l’actuació del seu company d’equip i també aranès Marc Ubeira, que sent dels petits de la categoria, va aconseguir la classificació per a aquesta Copa Espanya.

Marc ha demostrat el seu potencial durant tota la competició estant sempre entre els 3 primers classificats del seu any i agafant experiència per a l’any que ve estar barallant per les posicions de cap. Finalment, en la categoria d’U16, María Ruiz, corredora també del CAEI ha realitzat una molt bona temporada mantenint-se sempre en el Top 10 de la categoria i aconseguint algun podi en alguna de les proves disputades.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 69 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×