El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell lliura 237 diplomes als 248 participants dels 35 tallers del curs 2017-2018

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell lliura 237 diplomes als 248 participants dels 35 tallers del curs 2017-2018

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha lliurat aquest matí un total de 237 diplomes als tots aquells urgellencs i urgellenques d’edats diverses que han participat en els tallers sobre noves tecnologies oferts durant el curs 2017-2018.

Aquest acte de cloenda del curs ha comptat amb la participació de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, la directora de l’Oficina de Treball de la Generalitat, Elisa Farré, així com de la dinamitzadora de l’espai, Ester Collado, que han lliurat un per un cadascun dels 237 diplomes dels i de les alumnes del Punt Òmnia de la nostra ciutat.

En el seu parlament, l’alcalde de la Seu ha felicitat als 248 participants dels 35 tallers que durant el curs s’han impartit al Punt Òmnia de la capital alturgellenca. Batalla ha remarcat la importància de disposar d’aquest recurs que “treballa des de fa 15 anys per evitar la fractura digital a la nostra ciutat, fent una societat més cohesionada a través de la formació en noves tecnologies als diferents col·lectius socials”.

De la seva banda, Ester Collado ha agraït l’esforç de tots els usuaris i usuàries d’aquest servei que adapta la formació a les diferents necessitats i perfils professionals. “Amb l’esforç de tots vosaltres i les vostres ganes d’aprendre fan possible el projecte Òmnia a la Seu d’Urgell”, ha manifestat la dinamitzadora de l’espai.

omniaSU

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell porta realitzant la seva tasca a la capital de l’Alt Urgell des de l’any 2004. Des de llavors i fins a dia d’avui hi han pres part en algun dels seus tallers formatius un total de 4.089 urgellencs i urgellenques. Pel que fa la nombre de cursos impartits durant aquests quinze anys, han estat un total de 523.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 224 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email 0 0 Flares ×