FUSTERIA, JARDINERIA, ELECTRICITAT I ATENCIÓ A LES PERSONES, LES TEMÀTIQUES DELS PROPERS CURSOS DE PROGRAMA L’AJUNTAMENT DE TREMP

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

FUSTERIA, JARDINERIA, ELECTRICITAT I ATENCIÓ A LES PERSONES, LES TEMÀTIQUES DELS PROPERS CURSOS DE PROGRAMA L’AJUNTAMENT DE TREMP

L’Ajuntament de Tremp organitza quatre noves formacions en el marc del programa Treball als barris.

Al llarg dels mesos de setembre i octubre tindran lloc una sèrie de formacions adreçades a les persones que es troben en situació de recerca de feina o que volen millorar les seves competències. Es tracta de 4 propostes que s’emmarquen al programa “Treball als Barris”.L’objectiu d’aquestes propostes formatives és facilitar a les persones que estan a l’atur o que busquen una millora de feina, coneixements específics en els àmbits amb més oportunitats d’ocupació a la comarca del Pallars Jussà.  A més, la formació contínua millora les condicions laborals de les persones i afavoreix les dinàmiques grupals i la motivació per afrontar els nous reptes del mercat laboral. Les empreses es beneficien de tenir treballadors amb més competències i son un valor afegit per a les empreses.

De forma clara, les persones amb més formació afronten amb més eines, la capacitat d’adaptar-se als canvis i de donar resposta a les necessitats del mercat.  Aquest desenvolupament personal, genera competències i habilitats que faciliten l’organització del treball, en els diferents camps.

Així, el dia 18 de setembre, començarà el cicle amb Entendre la fusta, que anirà a càrrec de Sergi Sebastia. Consistirà en una formació teòrico-pràctica de dos dies en què es presentarà tot el procés de la fusta des de l’arribada de la matèria prima a la serradora fins a la fabricació de construccions prefabricades.

El 19 de setembre, s’iniciarà la Formació bàsica en jardineria: manteniment de zones verdes, tan públiques com privades, a càrrec de Daniel Martínez Puig de la empresa Dani Nature. Aquesta proposta va orientada a identificar les diferents zones dels jardins i el manteniment bàsic de les zones verdes, reconeixement de les plantes més utilitzades en jardineria, manteniment de gespes o prats i utilització de diferent tipus de eines i maquinària.

També a partir del 19 de setembre Joan Corominas repassarà els conceptes teòrics dins de la formació Instal·lacions elèctriques terciàries i industrials.  Un total de 6 sessions enfocades a la millora de les competències en matèria d’electricitat,  coneixements bàsics i treball de les diferents tipologies d’instal·lacions elèctriques en l’àmbit terciari ja sigui habitatges, locals comercials o en l’àmbit industrial.

Per últim, Meritxell Enrich, realitzarà el curs de Cura i atenció a l’adult major, per adquirir els coneixements bàsics per al desenvolupament de les intervencions en l’atenció domiciliària a persones amb necessitats d’atenció sociosanitària. En aquest cas, les sessions es repartiran entre els dimarts i dijous del mes d’octubre.

PROPERS CURSOS
TEMÀTIQUES DELS PROPERS CURSOS DE PROGRAMA L’AJUNTAMENT DE TREMP

El requisit per poder accedir a les formacions és estar donat d’alta al Servei d’Ocupació de Catalunya. Les persones interessades es poden dirigir a l’Ajuntament de Tremp, per poder realitzar les inscripcions.

Aquesta acció està subvencionada en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, Treball als Barris cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social. Servei públic d’ocupació Estatal, SEPE.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 154 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×