El Departament d’Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Departament d’Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes

Teresa Jordà s’ha reunit amb els presidents de les DO del vi català per analitzar les possibles actuacions a fi de reduir els efectes del coronavirus i recuperar les vendes al més aviat possible

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i les DO catalanes han acordat impulsar una campanya de comunicació per a promoure els vins catalans. En total s’hi destinaran 100.000 euros, dels quals 25.000 euros els aportaran les DO i 75.000 el Departament d’Agricultura, a través de l’INCAVI.

La mesura s’ha decidit en la reunió que s’ha fet entre la consellera Teresa Jordà i representants de les 11 DO víniques catalanes per a analitzar la situació creada per la covid-19 i les possibles actuacions a portar a terme per a reduir-ne els efectes i ajudar a sortir-ne el millor possible. A la trobada també hi ha assistit el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, i el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

Les DO i l’INCAVI crearan una comissió mixta a fi de treballar plegats i executar aquesta campanya de comunicació i difusió que posarà en valor els vins de les DO en el mercat català tenint en compte atributs com ara la proximitat, el territori o el paisatge.

D’altra banda, l’INCAVI impulsarà aquest estiu una campanya de promoció de l’enoturisme, que complementarà la campanya engegada per la Generalitat de Catalunya de foment del turisme sota el lema Catalunya és casa teva.

promoure els vins

En aquest mateix sentit, el Departament d’Agricultura posarà en marxa una campanya a la tardor que posarà en valor els productes alimentaris catalans i on el vi també hi serà present.

A la reunió també s’han tractat possibles mesures per equilibrar l’oferta de raïm i la demanda mitjançant diverses mesures com la destil·lació d’excedents de vi, la verema en verd i el perfeccionament del control de la traçabilitat.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 60 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×