primera edició del gegant paral·lel de l’ERA NOCTURNA, organitzada conjuntament per Atomic i Flocs Ski Club

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Més de 200 esquiadors van protagonitzar la primera edició del gegant paral·lel de l’ERA NOCTURNA, organitzada conjuntament per Atomic i Flocs Ski Club, al Stadium de Beret.

La primera edició de l’ERA NOCTURNA va ser tot un èxit d’organització. Més de 200 esquiadors van protagonitzar la primera edició d’un apassionant gegant paral·lel nocturn, prova organitzada per Flocs Ski Club a l’estadi de Beret a la jornada de dissabte. La prova va comptar amb la participació d’esquiadors de primer nivell com Ona ​​Rocamora, Júlia Bargalló o el freerider Aymar Navarro, en un dia marcadament familiar i en el qual va primar el bon ambient.

Al costat d’aquests esquiadors de reconegut prestigi van competir esquiadors aficionats, ja que l’ERA NOCTURNA era una prova oberta a tothom, en què qualsevol esquiador pogués participar, des dels U12 fins a la categoria màster, per aquest motiu es donés fins i tot el cas que pares i fills arribessin a competir entre ells. La jornada començava amb un gegant classificatori i després els 32 millors passaven a la gran final del gegant paral·lel, en una recta final de la competició que arrencava a les 16.00 hores i finalitzava a les 20.00 hores, ja que els finalistes van arribar a realitzar un total de 12 baixades.

Paral·lelament, l’ERA NOCTURNA va oferir diversió per a tothom al llarg del dia, des dels participants als acompanyants i curiosos, a càrrec de l’empresa Feel Good que va organitzar un espectacle de música i llums. Diversos DJ van amenitzar l’village a la base de Beret i durant el matí es va realitzar un test del material d’Atomic de la propera temporada, i finalment després del lliurament de premis hi va haver un festival de focs artificials per posar punt i final a una brillant iniciativa que ha agradat i que té molts números de seguir celebrant-se el proper hivern.

En aquest sentit, Víctor Castelló, destacava en acabar la prova que la valoració de l’ERA NOCTURNA és molt positiva. “Des Atomic la idea era portar l’espectacularitat dels Gegants Paral·lels nocturns fins Baqueira Beret de la mà de Flocs Ski Club, de manera oberta a tots els corredors i estem molt contents amb més de 200 participants en la seva primera edició. Després d’aquest gran èxit, la nostra idea és donar-li continuïtat a l’esdeveniment “.

Per la seva banda, Sílvia Monge, responsable de Flocs afegia: “Va ser tot un èxit. La gent ha respost molt bé. Molts clients ens han dit que va ser una passada. Va ser un treball molt dur, però la satisfacció després va ser màxima. De fet, la idea és que l’ERA NOCTURNA es converteixi en un clàssic i es faci cada temporada “.

Resultats ERA NOCTURNA
podi masculí

1. Marc Montes CEVA
2. Pau Indiano FLOCS SKI CLUB
3. Ramon Barrufet FLOCS SKI CLUB
 podi femení
1. Mirem Miquel CAEI
2. Ona Rocamora ERA ESCOLA
3. Júlia Bargallo CAEI

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 119 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×