Premis Enderrock 2016 – Resultats de la primera volta

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
PREMIS ENDERROCK 2016
XVIII Premis de la Música Catalana 

Els Catarres, Aspencat i Blamut són els grups amb més nominacions als Premis Enderrock 2016
després de la primera volta de votació popular
 

Ebri Knight i 9Son, en la categoria de folk i Joan Rovira, 

en la de cançó també aconsegueixen el màxim de nominacionsDes d’avui i fins el 9 de febrer hi ha oberta la segona ronda de votació popular
que determinarà els guanyadors de cada categoria

 

La gala de la XVIII edició dels Premis de la Música Catalana
se celebrarà el dijous 3 de març al Teatre Municipal de Girona

La primera volta de les votacions populars de la XVIII edició dels Premis Enderrock 2016 de la Música Catalana s’ha tancat amb 6.450 vots recollits d’usuaris únics registrats a la web. Destaquen amb 9 nominacions de Els Catarres, en pop-rock i Ebri Knight en folk. Amb 7 nominacions hi ha Aspencat, Blaumut, 9Son i Joan Rovira; seguits per les 6 nominacions que reuneixen Itaca Band i Obeses. El resultat complert de la votació popular es pot consultar descarregant aquest arxiu.

Els Premis Enderrock es trien per votació popular i, en aquesta primera volta, s’han escollit les millors edicions dels discos catalans publicats durant el 2015 de pop-rock, cançó d’autor, folk, públic familiar/infantil, jazz i clàssica, a més de les categories de millors artistes, cançons, sales, clips, DVD i portades, entre d’altres. A partir d’ara i fins al dia 9 de febrer serà també la votació popular la que triï als guanyadors a través de la pàgina web www.enderrock.cat/premis.

La gala dels Premis Enderrock 2016 se celebrarà el dijous 3 de març al Teatre Municipal de Girona, en el marc del conveni establert entre l’Ajuntament de Girona i el Grup Enderrock, i amb el patrocini principal d’Estrella Damm. Serà presentada pels actors Carles Xuriguera i Rafael Faixedas. El cartell gràfic d’aquesta edició és del dissenyador multidisciplinar David Torrents que ha format part de diferents jurats internacionals i ha estat guardonat amb mig centenar de premis pels seus treballs.

En el decurs de la gala de lliurament de premis es lliuraran els Premis Enderrock 2016 de la Crítica i el Premi a la trajectòria que serà per Els Pets, que acumulen 30 anys de carrera.

A més, el 27 de febrer també en el marc dels Premis Enderrock se celebrarà una viquitrobada musical amb l’objectiu de crear i complementar articles de la Viquipèdia d’àmbit musical català.

Els Premis de la Música Catalana que es transmetran en directe des de La Xarxa, es posicionen en una aposta clara per la descentralització territorial i s’emmarquen dins del projecte ‘Girona – Ciutat de festivals’.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.610 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×