8a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

8a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació

Comença la vuitena edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació

  • El Grup Barnils impulsa el guardó referent del periodisme d’investigació en llengua catalana
  • Amb una dotació de 1.500 € per categoria, es premien obres publicades en qualsevol format en mitjans nacionals, comarcals i locals d’arreu dels Països Catalans i hi ha temps per presentar-les fins al 20 de novembre

El Grup de Periodistes Ramon Barnils convoca, per vuitè any consecutiu, el Premi Barnils de periodisme d’investigació, un guardó que reconeix i estimula la pràctica del periodisme d’investigació a partir d‘informació documentada i contrastada per provocar la reflexió i l’anàlisi, principis inspiradors de l’entitat. El Premi reconeixerà els millors reportatges d’investigació en dues categories:obra publicada en mitjans d’abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals, que tractin qüestions i problemàtiques que succeeixen o tenen un impacte clar als Països Catalans.Una de les novetats destacables d’aquesta nova edició és la incorporació al jurat del premi d’una de les persones premiades en una edició anterior. El seu nom però, com la resta del jurat, no es farà públic fins a l’acte d’entrega dels Premis.

El període per enviar originals es va obrir el 17 d’octubre, i s’allargarà fins el 20 de novembre d’aquest any a les 23.59 h. Les obres poden ser en qualsevol format: paper, digital, radiofònic, audiovisual o multimèdia i s’han de presentar telemàticament. Es valorarà especialment la varietat i la riquesa de tècniques d’investigació periodística emprades. El premi és obert tant a periodistes com a estudiants de periodisme i totes dues categories estan guardonades amb 1.500 euros cadascuna. Les bases del premi es poden consultar al web www.grupbarnils.cat/premibarnils, on també es pot trobar el formulari d’inscripció.

Aquesta vuitena edició culminarà el dia 21 de desembre amb la tradicional festa d’entrega dels guardons al Born CCM de Barcelona.

Premi Ramon Barnils

La primera edició del guardó va representar la recuperació i l’actualització del Premi Barnils que, amb el mateix nom, va donar el setmanari El Temps entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València. La vuitena  edició del Premi és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació), i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, i compta amb la col·laboració de la DO Terra Alta.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 280 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×