Oberta la temporada de pesca 2020 a la Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Oberta la temporada de pesca 2020 a la Val d’Aran

  • El conseller de Territori, Paisatge i Gestió ambiental, Francés Bruna, fa incís en la necessitat de respectar, durant el desenvolupament d’aquesta activitat, totes les mesures de prevenció per a evitar nous contagis de COVID-19 i gaudir de la pesca d’una forma segura

El govern del Conselh Generau d’Aran va publicar ahir, 18 de maig, l’edicte amb el qual es dóna inici a la temporada de pesca 2020 a la Val d’Aran, que s’ha vist endarrerida per l’emergència sanitària i l’Estat d’Alarma decretat al país.

Encara així, el conseller de Territori, Paisatge i Gestió ambiental, Francés Bruna, ha fet incís en la necessitat de respectar, durant el desenvolupament d’aquesta activitat, totes les mesures de prevenció per a evitar nous contagis de COVID-19 i gaudir de la pesca d’una forma segura.

Només es podrà realitzar l’activitat de la pesca en els trams habilitats a aquest efecte i publicats en els mapes editats pel Conselh Generau d’Aran. El nombre màxim de captures autoritzades per pescador i dia és proporcional a la densitat de la truita actual respecte a la densitat històrica, i és de 6 captures inferiors a 30 cm al riu Garona, 8 captures inferiors a 22 cm a altres rius, 8 inferiors a 30 cm a la Bassa d’Aiguamòg, i 12 captures de qualsevol talla en llacs i rius entre llacs. En l’àrea de Medi Ambient de la pàgina web del Conselh Generau d’Aran es podran expedir les llicències de pesca vàlides per a la Val d’Aran i la resta de Catalunya, i també els permisos diaris específics per a cada tram per a les persones que no són sòcies de cap societat de pesca.

Folletò de les zones de pesca i rius on es pot anar, amb les mides autoritzades de captures que es poden realitzar

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 502 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×