CASA MIRAVET, PRODUCTORS DE PASTA  ARTESANA, S’ENDUU EL PREMI JOVE EMPRENEDOR/A 2022 DEL PALLARS JUSSÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

CASA MIRAVET, PRODUCTORS DE PASTA  ARTESANA, S’ENDUU EL PREMI JOVE EMPRENEDOR/A 2022 DEL PALLARS JUSSÀ

Aquest és un dels 7 projectes que s’han presentat a la vintena edició del certamen dotat amb 3.000€ en premis.

Iban Campos és l’emprenedor al capdavant del projecte Casa Miravet, guanyador de l’edició 2022 del premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà. Aquest emprenedor elabora pasta artesana a partir del blat que ell mateix conrea, una varietat de cereal antic anomenat forment, que ha estat recuperat i que es caracteritza per seu baix contingut en gluten.El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, ha fet el lliurament dels 1.500€ amb que està dotat el premi a l’Iban Campos. Un emprenedor  compromès amb el món de la pagesia que també produeix formatge artesà i centra la seva filosofia de treball en fomentar l’economia circular i el consum de proximitat, tot plegat per dignificar la pagesia i tendir cap l’autosuficiència alimentària.

El segon premi del certànem, dotat amb 1.000€ ha estat per la Laura Soriano que regenta Casa Montoliu, una vinateca al centre històric de Tremp des d’on combina les degustacions, tastos de vi i cervesa, de productes artesans i de proximitat, amb la promoció de la cultura amb exposicions o música.

El tercer premi, dotat amb 500€ ha recaigut en Miquel Vadillo MVR reparacions i manteniments, dedicat al manteniment i reparació d’instal·lacions de gas, fontaneria i electricitat.

L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc enguany al Casal Cívic i Comunitari la Pobla de Segur i ha inclòs també la presentació de la nova associació de comerciants “Pobla Activa”.

Per la seva part, el President del Consell, Josep M. Mullol, ha destacat la valentia dels joves talents que opten per emprendre en zones rurals, on es converteixen en els veritables motors de la lluita contra la despoblació i l’envelliment dels pobles. La creació de llocs de treball i la modernització del teixit econòmic és la millor eina revertir aquest procés.

PASTA  ARTESANA

En aquesta 20a edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà, organitzada per l’Oficina Jove i el Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà, s’han presentat a concurs un total de 7 projectes de sectors com l’hostaleria, la transformació agroalimentària, la tecnologia, els serveis en diferents àmbits. Tots ells tenen en comú la innovació que aporten al sector i consciència social que apliquen al desenvolupament dels seus projectes.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 512 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×