El Consell i l’oficina comarcal estudiaran la viabilitat de disposar d’un obrador compartit

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Consell i l’oficina comarcal estudiaran la viabilitat de disposar d’un obrador compartit

Aquesta va ser una de les línies a analitzar que es van dibuixar ahir en la reunió entre productors locals de la comarca i ramaders. Des del Consell Comarcal i l’oficina comarcal es va promoure aquesta reunió per tal d’informar sobre la nova línia d’ajuts del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i concretament, sobre l’estratègia alimentària de Catalunya.

Productors locals i ramaders es van reunir ahir a la seu del Consell Comarcal per tal de conèixer la nova línia d’ajuts sobre l’estratègia alimentària de Catalunya que promou el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Dins aquesta línia d’ajuts hi ha la de “Creació i millora d’obradors agroalimentaris compartits”.El Consell Comarcal estudiarà la viabilitat de disposar d’un obrador compartit. Aquesta va ser una de les línies a analitzar que es van dibuixar ahir en la reunió amb l’objectiu de posar en comú les necessitats que hi ha a la comarca en l’àmbit dels productors carnis i dels productors hortofructícoles, per tal de valorar accions de futur.

Durant aquest any, es plantejarà sol·licitar un estudi-diagnosi de la situació actual de tots els productors i de les quantitats de producció estimades, per tal de valorar el dimensionament d’un futur obrador compartit. També s’estudiarà quines característiques hauria de tenir i en quina ubicació es podria instal·lar a la comarca, així com els models de gestió d’aquest. L’estudi hauria de concloure amb una valoració objectiva de la necessitat de la creació d’aquest tipus d’instal·lació i un cost estimatiu de la seva execució. En cas de rebre aquest ajut per a la redacció de l’estudi, el finançament màxim seria del 50%, de manera que el 50% restant l’assumiria el Consell Comarcal de Alta Ribagorça.

Els nous ajuts es poden sol·licitar fins al 27 de febrer.

obrador compartit
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 227 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×