Obert el concurs per adjudicar l’explotació del bar-restaurant del Parc Olímpic del Segre

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×
Obert el concurs per adjudicar l’explotació del bar-restaurant del Parc Olímpic del Segre
S’obre el termini per presentar instàncies per explotar el bar-restaurant del Parc Olímpic del Segre.

El Consell d’Administració de Parc del Segre S.A. ha aprovat les bases per celebrar el concurs d’adjudicació de l’explotació del bar-restaurant del Parc Olímpic del Segre, fins el 31.12.2028, amb possibilitat de pròrroga.

El Bar-Restaurant “La Terrasseta”, a dos minuts a peu del centre històric de la Seu d’Urgell, s’ubica a l’interior del recinte olímpic. És l’únic espai de restauració del Parc. A l’interior hi ha un aforament de 43 persones i a l’exterior compta amb una terrassa amb capacitat per 196 persones. El Bar-Restaurant disposa d’una cuina totalment equipada i una àrea de magatzem. Recentment s’hi ha dut a terme unes obres per millorar l’eficiència energètica de l’espai, canviant les finestres, aïllant el sostre i canviant el sistema de climatització per aconseguir un millor confort climàtic al llarg de l’any. També s’ha instal·lat un lavabo accessible dins del bar-restaurant.

Algunes de les condicions son: tenir obert al públic un període mínim que va de l’1 de març fins el 31 d’octubre i un preu de sortida per aquest mateix període de 10.000,00 €.En aquest espai es pot gaudir d’unes vistes privilegiades al canal d’aigües tranquil·les, a la zona del rocòdrom i a la serralada del Cadí. El Parc Olímpic del Segre va ser construït per acollir les proves de piragüisme d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i és una de les principals atraccions turístiques de la Seu d’Urgell. Anualment s’hi celebren proves internacionals. Enguany comptarà amb diverses proves estatals, la Segre Cup, la Copa Pirineus i la Final de la Copa del Món a finals de setembre. A més a més, és la seu d’entrenament dels equips nacionals de piragüisme d’eslàlom i del centre de tecnificació autonòmic d’esquí de fons.

L’activitat esportiva es complementa al llarg de l’any amb diverses activitats turístiques com el ràfting, l’hydrospeed, l’open-kayak, l’escalada i el piragüisme, entre d’altres. El Parc Olímpic del Segre també acull altres esdeveniments de referència a la ciutat com l’Escanyabocs, l’arribada dels reis mags d’orient, etc. És l’espai ideal per iniciar o acabar una ruta en bicicleta o marxa nòrdica, entre d’altres.

El termini per presentar les ofertes acaba el proper dia 23 de febrer, tota la informació es pot trobar en el següent enllaç https://contractaciopublica.cat/ca/perfils-contractant/detall/27652257?categoria=0 A banda, Parc del Segre S.A. posa a disposició de les persones interessades un correu electrònic (reserves@raftingparc.cat) per tal de poder concertar una visita a les instal·lacions.

Obert el concurs
Obert el concurs
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 71 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×