Aprovada la construcció d’un aparcament i una nova pista d’esquí a Port Ainé

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aprovada la construcció d’un aparcament i una nova pista d’esquí a Port Ainé

  • L’aparcament, de 326 places, se situarà a la cota 2.000 de Port Ainé i es preveu també una nova pista d’esquí de 150 metres de longitud
  • La Comissió d’urbanisme de l’Alt Pirineu també dona llum verda a l’ampliació del Museu diocesà d’Urgell, a la Seu d’Urgell

La Comissió territorial d’urbanisme de l’Alt Pirineu, presidida pel secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, ha aprovat definitivament el projecte de construcció d’un nou aparcament i la formació d’una nova pista d’esquí a l’estació de Port Ainé, impulsat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

nova pista d'esquí

Així, el nou aparcament, de 326 places, se situarà a la cota 2.000 de l’estació i tindrà dues plataformes, una superior i una altra inferior, que ocuparan una superfície total de 8.726 m2. L’accés a l’aparcament es durà a terme a través d’un nou vial, que començarà a la carretera, resseguirà la pista que va a la Torreta d’Orri i finalitzarà a l’extrem oest de la plataforma projectada. El vial tindrà una longitud de 300 metres i una amplada de 5 metres. Els vianants accediran a l’aparcament mitjançant unes escales existents, també a l’oest de la plataforma.

Alhora, es contempla la formació d’una nova pista d’esquí de 150 metres de longitud i 10 metres d’amplada, que descongestionarà les existents que porten fins el remuntador.

Actualment, l’estació d’esquí disposa de tres aparcaments: un a la zona de Sant Miquel i dos a la zona de Port Ainé. Tots se situen en esplanades vora la carretera i amb accés a peu als principals remuntadors. No obstant, la seva capacitat es veu superada els dies de màxima afluència. Tot i que s’ha ampliat el voral del tram final de la carretera per permetre estacionar més vehicles, l’espai continua sent insuficient i els usuaris es veuen obligats a aparcar desordenadament al llarg de la carretera. La construcció del nou aparcament permetrà alleujar aquesta situació.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 60 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×