Nou model de gestió tributària

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Un pas més en la consolidació del nou model de gestió tributària

El Consell d’Administració de l’OAGRTL de la Diputació de Lleida aprova el desenvolupament i ampliació del conveni per recaptar valors de la Generalitat a ciutadans lleidatans en via executiva

La implicació i compromís de la Diputació de Lleida en el nou model de gestió tributària de Catalunya es consolida encara més amb la incorporació de nous serveis i gestions amb l’objectiu de treballar de forma coordinada i unificada.Aquesta mateixa setmana, el Consell d’Administració ha aprovat el desenvolupament del conveni de maig de 2015 amb Tributs de Catalunya, a través del qual totes les delegacions de l’Organisme poden recaptar valors de la Generalitat a ciutadans lleidatans en via executiva.

Ara s’amplia aquest cobrament en executiva perquè es pugui fer l’embargament també a sous i salaris.

Tributs de Catalunya està basat en una xarxa de 53 oficines tributàries distribuïdes per tot el territori, on la Generalitat i les quatre diputacions catalanes col·laboren amb una ferma voluntat de servei als ciutadans i una perspectiva d’autonomia financera i de recaptació d’impostos per al país.

La Diputació de Lleida aporta a Tributs de Catalunya l’experiència de l’Organisme i el seu desplegament arreu de les comarques lleidatanes, la qual cosa evita molts desplaçaments.

Primer pas per digitalitzar els expedients interns i eliminar el paper a la Diputació

El desenvolupament de l’administració electrònica continua el seu procés a l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs de la Diputació de Lleida (OAGRTL) amb nous reptes i projectes que implementen les noves tecnologies per tal d’augmentar l’eficiència i l’eficàcia de la gestió que s’ofereix als ens locals.

El desplegament del pla e-Administració i la posada en funcionament de l’oficina virtual ha suposat un increment de les gestions administratives dels ciutadans i les administracions locals amb la Diputació de Lleida, ara es dóna un pas més per tal de digitalitzar tots els processos interns de la corporació.

En la mateixa reunió del Consell d’Administració s’ha aprovat la licitació per la implantació del document electrònic en el funcionament ordinari de l’Organisme. Aquest nou pas suposarà un important estalvi de paper i de temps en els processos interns, ja que tots els expedients seran electrònics.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.379 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×