Conferència “El cervell d’infants i joves vist des de la neuroeducació”

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Conferència “El cervell d’infants i joves vist des de la neuroeducació”

  • L’Institut de Tremp acollirà dijous una xerrada a càrrec del professor i investigador David Bueno, centrada en les implicacions pedagògiques dels processos de canvi associats a l’adolescència.
  • L’acte es dirigeix al professorat de l’Alt Pirineu i Aran, i està organitzat pels Serveis Territorials del Departament d’Educació.
  • S’hi han inscrit més de 350 docents d’arreu de la vegueria.

La sala polivalent de l’Institut de Tremp acollirà el avui dijous, 2 de novembre, una conferència a càrrec del professor David Bueno centrada en les implicacions pedagògiques dels processos de canvi associats a l’adolescència. Bueno és doctor en biologia i docent i investigador de la secció de Genètica Biomèdica, Evolutiva i del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona. Dirigeix la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st, i ha publicat vint-i-cinc llibres de divulgació i assaig i més de setanta articles científics en revistes especialitzades.

L’acte es dirigeix principalment al professorat de l’Alt Pirineu i Aran; és, de fet, la primera activitat dirigida al conjunt de docents de la vegueria organitzada pels Serveis Territorials del Departament d’Educació. S’hi han inscrit més de 350 professors i professores del miler amb què compta la vegueria, que hi assistiran tant de manera presencial com telemàtica. En total, hi participaran docents del 70% dels centres educatius de l’Alt Pirineu i Aran.La conferència s’iniciarà a les 17.30 h, amb la benvinguda del director dels Serveis Territorials d’Educació a l’Alt Pirineu i Aran, Ramon Jordana Farré; a continuació, intervindrà el doctor Bueno. Els mitjans de comunicació que ho desitgin estan convidats a assistir a la xerrada i a enregistrar imatges i fotografies.

A les 18.30 h, el director territorial d’Educació i el professor Bueno atendran els mitjans de comunicació.

neuroeducació
Conferència “El cervell d’infants i joves vist des de la neuroeducació”
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 312 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×