Netflix busca figurants per a participar en el rodatge de la seva pel·lícula a la Val d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Netflix busca figurants per a participar en el rodatge de la seva pel·lícula a la Val d’Aran

  • El rodatge de la comèdia nadalenca “A mil kilómetros de la Navidad” tindrà lloc a Arties els dies 2, 3, 4 i 5 de febrer i la productora necessita homes i dones d’entre 16 i 65 anys per a fer de figurants

La Val d’Aran, més concretament el poble d’Arties, va ser triada per Netflix com a escenari de la seva nova pel·lícula “A mil kilómetros de la Navidad”, la primera producció nadalenca espanyola de la famosa plataforma de streaming.

Ara, el rodatge d’aquest llargmetratge s’acosta i Netflix busca homes i dones d’entre 16 i 65 anys per a fer de figurants els dies 2, 3, 4 i 5 de febrer. Les persones interessades hauran d’enviar una foto actual, telèfon i lloc de residència i enviar-ho per correu electrònic a casting3@tamps.es.

“L’interès de Netflix per la Val d’Aran, en primer lloc amb el rodatge de “The Crown” que, desafortunadament no es va poder dur a terme per la pandèmia, i ara amb “A mil kilómetros de la Navidad”, obre una interessant possibilitat econòmica al nostre territori com a escenari d’aquesta mena de produccions cinematogràfiques”, afirmava el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano.

Netflix busca figurants

Per part seva, el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut, apuntava que: “aquestes produccions comporten una promoció a nivell internacional que pot repercutir de forma molt positiva en el nostre territori, a més de l’impacte econòmic que té per a la Val d’Aran el propi rodatge en si”. “A mil kilómetros de la Navidad” és una comèdia protagonitzada per l’actor Tamar Novas, dirigida per Álvaro Fernández Armero, amb guió de Francisco Arnal i Daniel Monedero i produïda per Kiko Martínez. El rodatge es durà a terme entre Madrid, Arties i Benasc i la seva estrena està prevista per al Nadal de 2021.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 76 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×