Naut Aran aprova provisionalment crear allotjaments per treballadors i temporers

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×


El Ple de l’Ajuntament de Naut Aran ha aprovat provisionalment la creació de 60 allotjaments de 30 m2 que podria beneficiar a unes 120 persones amb els vots a favor de l’equip de govern de Convergéncia Aranesa i Unitat d’Aran i amb el vot en contra del grup d’Aran Amassa.

Ha sortit endavant una modificació de les Normes Subsidiàries (NNSS) per canviar l’ús d’una parcel·la de 1800 metres quadrats situada a Baqueira, el Pla Especial número 1, a equipaments dotacionals per construir aquests allotjaments així com un complex pel grup de Pompièrs e Emergéncies i un magatzem per la brigada municipal. La propietat del terreny seria de l’Ajuntament de Naut Aran, tot i això, es proposa des del consistori un concurs públic per a que la gestió sigui externa per a que aquest projecte sigui una realitat.L’alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela, afirma que “som conscients de la problemàtica de les persones que venen per treballar al nostre municipi i som conscients de les grans dificultats per trobar un lloguer assequible on viure en les temporades d’hivern, sobretot, i també en la d’estiu. Aquesta mesura busca oferir una alternativa a totes aquelles persones que volen treballar a Naut Aran. Som un ajuntament que impulsa mesures per beneficiar al municipi a nivell global”.

Aquesta mesura coincideix amb l’aprovació de les bases de lloguer assequible que seran una realitat en poc temps perquè el primer pis de lloguer assequible de Naut Aran situat a Garòs s’acabarà aviat i s’espera que a partir de setembre pugui entrar una família a viure. Les següents accions seran vinculades a les altres vivendes de la Plaça dera Pica de Salardú i la vivenda de lloguer assequible de Tredòs.

Naut Aran aprova
Naut Aran aprova provisionalment crear allotjaments per treballadors i temporers
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 100 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×