Reobertura de Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro i el Centre del Romànic de la Vall de Boí el proper dissabte 4 de juliol de 2020

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Reobertura de Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro i el Centre del Romànic de la Vall de Boí el proper dissabte 4 de juliol de 2020

Dijous 4 de juny va començar el procés de reobertura del conjunt romànic de la Vall de Boí, amb la obertura al públic de Sant Climent de Taüll. El passat dijous 11 de juny vam reobrir Sant Joan de Boí i,  seguint amb l’establert al plà de desconfinament del Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí,  el 18 de juny va reobrir al públic Santa Eulàlia d’Erill la Vall.

Aquest proper dissabte li arriba el torn d’obertura a Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro i l’espai d’informació del Centre del Romànic de la Vall de Boí.

Com podrem visitar Sant Feliu de Barruera i la Nativitat de Durro? 

Horaris:

Sant Feliu de Barruera: de dimecres a diumenge de 10:00 a 14:00h

La Nativitat de Durro: de dimecres a diumenge de 16:00 a 20:00h

  • Les entrades a l’església només es podran adquirir online a través de la web www.centreromanic.com  amb reserva de dia i l’hora. No hi haurà cap punt de venda a les esglésies .
  •  Durant la visita haurem de dur la mascareta posada (excepte els nens de fins a 6 anys acompanyats d’un adult responsable).
  • Hi haurà un gel hidroalcohòlic a l’exterior de l’església per rentar-nos  les mans abans d’entrar.
  • Haurem de mantenir en tot moment la distància de seguretat de 2 metres amb la resta  de visitants i el personal de l’ església per tal de protegir-nos  i protegir als altres.
  • Està prohibit el contacte amb els béns mobles i els elements museogràfics que es conserven a les esglésies.
  • Haurem de ser responsables i respectar els sistemes de senyalització i les indicacions del personal de les esglésies que vetlla per la seguretat i el confort de tots. 

Per tal de garantir la seguretat de la visita, el Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí ha establert un Plà de desconfinament del Conjunt Romànic de la Vall de Boí (podeu consultar-lo a la web www.centreromanic.com)

Pel que fa al Centre del Romànic de la Vall de Boí, aquest any només s’oferirà el servei d’informació i estarà tancat al públic l’espai d’interpretació ja que no permet mantenir les mesures de distanciament necessàries per garantir la seguretat dels visitants.

L’horari d’atenció al públic serà,  a partir del 4 de juliol,  de 9:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:00 tots els dies de la setmana.

Nativitat de Durro
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 343 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×