Montsec Ultra Trail – MUT – 5 i 6 d’abril de 2024

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Montsec Ultra Trail – MUT – 5 i 6 d’abril de 2024

Que és la MUT?

La MUT , Montsec Ultra Trail, neix el 2013,organitzada pel Club Atlètic Ultra Lleida , i del que és president Dani Delgado, i director de la cursa. És una cursa de resistència per muntanya amb tres modalitats: Ultra Trail , amb un recorregut de 96 km, amb sortida des de Guàrdia de Noguera , Marató amb un recorregut de 45 km i la modalitat Mitja/Marxa de 21 km, amb sortida des d’Àger. L’arribada de les tres curses és al Càmping Vall d’Àger.La cursa transcorre per camins i senders de muntanya de la comarca de la Noguera i el Pallars  Jussà, amb  l’objectiu  d’efectuar-la  en  una  sola  etapa (non-stop)  amb un temps màxim de 26 hores en el cas de l’Ultra Trail i 12 hores per la Marató i Mitja/Marxa, amb el suport de punts d’avituallament sòlid i líquid , cada 10 km.

Donades les seves característiques tècniques, s’atorga a la Montsec Ultra Trail, distància de 961km, la qualificació puntuable per a participar a l’Ultra Trail de Montblanc (Campionat del Món d’Ultra Trail).

En totes les edicions, l’objectiu és assolir un repte esportiu i muntanyenc a més de gaudir de paisatges i racons insòlits per la comarca de la Noguera i el Pallars Jussà camins de la Serra del Montsec, serra del Montsec d’Ares i de l’Estall, Ager, Alsamora, Rúbies, Castell de Mur i per l’entorn natural del congost de Mont-Rebei, una de les rutes més espectaculars de Catalunya, en el que gaudeixen tant els participants, acompanyants, voluntaris, com la família i amics.

Cal destacar la coŀlaboració de l’Ajuntament d’Àger i i Castell de Mur

En la pròxima edició s’espera la participació demés de 500 corredors ( s’han tancat inscripcions) de Catalunya i l’estat espanyol, França , Itàlia , Andorra, Dinamarca , Polònia, Suïsa … a més a més de disposar d’un equip de voluntariat de 80 persones, en tasques d’organització dels d’avituallaments, suport tècnic marcatge assistència durant la cursa…

mut
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 134 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×