Balanç positiu de l’Black Mountain Bossòst 2021

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Balanç positiu de l’Black Mountain Bossòst 2021

Bossòst clausurar aquest dissabte una nova edició de festival cultural Black Mountain Bossòst 2021. En els seus cinc anys d’existència, aquesta ha estat la seva edició més concorreguda, amb totes les activitats penjant el cartell de complet, d’acord amb les restriccions sanitàries vigents.

Per les taules i debats d’festival, han passat figures com el jurista Baltasar Garzón, l’escriptor Juan Madrid o la criminòloga Pau Velasco, entre d’altres. El Premi BMB 2021 ha recaigut en el jove escriptor José Piqueras, amb la seva obra Senderisme després de la boira, mentre que, per la seva banda, l’escriptor i periodista Mariano Sánchez Soler ha estat reconegut amb el Premi BMB a tota una trajectòria.

Aquest festival, que atrau públic vingut de tota Espanya, té encara el repte d’arribar a més gent de la Vall d’Aran i de les seves institucions culturals, com han ressaltat el comissari José Luis Muñoz i la subcomissària Lluna Vicens. L’alcalde Amador Marqués ha declarat que “l’aposta per la cultura és una obligació dels poders públics i una forma també de dinamitzar el municipi durant una setmana”.

El BMB compta amb el suport de l’Ajuntament de Bossòst i la col·laboració pública de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran i el Conselh Generau d’Aran i el patrocini d’empreses i col·laboradors locals.

Mountain Bossòst 2021
Balanç positiu de l’Black Mountain Bossòst 2021

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 42 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×