EL JUSSÀ INCORPORA MILLORES EN LES DEIXALLERIES COMARCALS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL JUSSÀ INCORPORA MILLORES EN LES DEIXALLERIES COMARCALS

Una inversió  de  68.775 €  en les diferents actuacions realitzades a la deixalleria de Tremp i a més, s’ha sol·licitat una subvenció que ascendeix a l’import de  26.620 € per millores a la de la Pobla de Segur.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aplicat diverses millores a la deixalleria per a reforçar-ne l’ús, oferir un millor servei als usuaris i optimitzar-ne l’explotació.

La deixalleria ubicada a Tremp,  ja compta amb l’adquisició de nova maquinària com el rodet compactador  per a fusta,  que  reduirà fins a quatre setmanes el trasllat de residus i incrementarà la vida útil de les instal·lacions. També, s’ha adquirit un programa informàtic que permetrà una administració més òptima dels serveis i varis contenidors per a la millora del procés de gestió de residus.

A més, es preveuen actuacions a la deixalleria de la Pobla de Segur on s’hi contempla l’adequació de la senyalització, la millora de la porta d’entrada i de l’oficina i la modificació de la instal·lació elèctrica.

El president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, assegura que reforçar aquestes instal·lacions permet oferir millors prestacions d’un servei bàsic per a la ciutadania.

Precisament per a garantir un servei de qualitat s’ha incorporat un operari a la deixalleria de la Pobla de Segur, el qual ja havia estat contractat pel Consell Comarcal amb els programes de la Garantia Juvenil i que degut al fruit del bon resultat, l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha decidit garantir-ne la continuïtat.

El Consell  realitza una gestió integral dels residus municipals, per delegació dels 14 municipis que integren la comarca, en dues deixalleries. Aquestes instal·lacions,  estan ubicades una a Tremp que alhora actua com a planta de transferència  de paper i envasos, i una a la Pobla de Segur que es gestiona conjuntament amb l’Ajuntament del municipi. Les diferents actuacions en aquests espais, han estat subvencionades per l’Agència de Residus de Catalunya.

MILLORES EN LES DEIXALLERIES
MILLORES EN LES DEIXALLERIES

Notícies Pallars Jussà

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 125 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×