Micromecenatge per una Gestió Forestal Sostenible

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Micromecenatge per una Gestió Forestal Sostenible

Integra Pirineus ha celebrat aquest diumenge un acte per agrair la col·laboració dels més de 80 cofinançadors que han permés recaptar 11.936 euros pel projecte Donem vida al bosc

 Aquest diumenge la Fundació Integra Pirineus ha celebrat un acte emmarcat dins del projecte “Donem vida al bosc” que ha aplegat una trentena de persones al Pla de les Forques de la Seu d’Urgell. La Directora de la Fundació, Urgell Escribà, explica que“aquesta jornada s’ha dut a terme amb l’objectiu d’agrair la col·laboració de totes aquelles persones que han cregut en el projecte i han col·laborat en el matchfunding per dur a terme la iniciativa Donem Vida al Bosc. L’Entitat ha pogut recaptar pràcticament dotze mil euros amb la col·laboració d’una vuitantena de cofinançadors. El compromís i la solidaritat de tots ells ens anima a seguir treballant amb il·lusió”. 

“Donem vida al bosc és un projecte que té per objectiu conscienciar a grans empreses que operen a Catalunya perquè destinin els recursos econòmics de la seva Responsabilitat Social Empresarial a la gestió dels boscos del Pirineu”. Escribà afirma que “la nostra prioritat és fer una gestió forestal sostenible per poder donar oportunitats laborals a les persones en situació o risc d’exclusió social, especialment les que tenen una discapacitat o malaltia mental”. 

Durant l’acte s’ha realitzat un itinerariinterpretatiu, explicat per l’Enginyer de Forest d’Integra Pirineus Juan Antonio Arévalo,  on s’ha exposat les diferents actuacions de gestió forestal sostenible que s’han dut a terme a la zona del Pla de les Forques. Així com, també s’ha fet entrega de les recompenses per les aportacions rebudes a través del micromecenatge. En referència a l’estat actual del projecte, l’entitat ja disposa de l’estudi de les empreses a les quals s’adreçarà i està treballant amb el catàleg d’actuacions susceptibles de ser finançades. Pròximament iniciarà la campanya de comunicació. 

Micromecenatge
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 774 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×