2a Edició del Mercat de Tecnologia dels Pallars

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

2a Edició del Mercat de Tecnologia dels Pallars

Set centres de primària i secundària de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, han participat aquest 26 de maig, en la segona edició del Mercat de Tecnologia dels Pallars. 

L’acte ha estat organitzat pels Serveis Educatius dels Pallars i l’Institut de Ciències de l’Educació de Lleida i ha comptat amb la participació de 250 alumnes. El Mercat de Tecnologia dels Pallars neix amb l’objectiu de desenvolupar i impulsar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat de cicle superior de primària i d’educació secundària del territori i potenciar les activitats amb un gran component competencial. El Mercat també vol esdevenir una tribuna oberta on  es presentin projectes imaginats i realitzats pel propi alumnat, amb suport del professorat i, d’aquesta manera, fomentar la creativitat tecnològica i científica

L’acte s’ha realitzat en format virtual i ha comptat amb la presentació institucional del coordinador de l’Institut de Ciències de l’Educació de Lleida, el Sr. Joan Tahull Fort. També hi han assistit representants del Departament d’Educació a Lleida.

Tot seguit, el Sr. Carlos Moreno, professor i divulgador científic ha realitzar un taller virtual explicatiu titulat “Un viatge a través de l’experimentació i l’aprenentatge” i ha fet el guiatge de diversos  experiments amb objectes de la vida quotidiana per apropar la ciència al jovent i  que s’han realitzat simultàniament als diferents centres pallaresos.

Mercat de Tecnologia
2a Edició del Mercat de Tecnologia dels Pallars – Un viatge a través de l’experimentació i
l’aprenentatge

L’acte ha continuat amb la presentació de quatre experiències educatives dins de l’àmbit tecnològic i científic,  a càrrec de l’alumnat dels centres educatius de les comarques dels Pallars.

Centres participants
Col·legi Maria Immaculada – Tremp
Escola Aeso – Isona
Escola Àngel Serafi Casanovas – Sort
Escola La Closa – Esterri d’Aneu
Escola Valldeflors – Tremp
INS Hug Roger III – Sort
INS La Pobla de Segur

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 76 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×