Presentació del llibre “Memòries d’argent” del Grup de Folklore Casa de Portugal

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Presentació del llibre “Memòries d’argent” del Grup de Folklore Casa de Portugal

Grup de Folklore Casa de Portugal presenta Llibre “Memòries d’argent”

Amb motiu del 25è aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal, el proper dijous dia 29 d’abril, tindrà lloc a la sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, la presentació del llibre “Memòries d’argent”.

L’acte de presentació s’iniciarà a les 20 hores i comptarà amb la presència de la Ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, del Conseller de Cultura del Comú d’Encamp, David Cruz, així com els membres i ex-membres del grup que podran apreciar les vivències que l’entitat cultural va duu a terme durant un quart de sègle.

L’obra literària, escrita en català i portuguès, està composta per 180 pàgines que recullen les fotografies més significatives de l’activitat del grup des de la seva fundació l’any 1996 fins els dies d’avui. Compta també amb un recull dels esdeveniments més senyalats que l’entitat cultural va organitzar o va donar el seu suport, enriquint l’oferta cultural del Principat i fomentant la tradició, la gastronomia i la portuguesitat a les valls d’Andorra.

Memòries d'argent

La presentació del llibre fa part d’un conjunt d’activitats que el grup va programar enguany per celebrar les noces d’argent i que, a més a més de la plantada de l’arbre al Parc Central d’Andorra la Vella, el passat 21 de març, comptarà entre d’altres, amb la inauguració d’una exposició fotogràfica a la Llacuna, el 14 de maig, integrada a la setmana de la Diversitat Cultural, realitzada al Museu Etnogràfic Casa Cristo, Museu Casa d’Areny-Plandolit i Museu Casa Rull.

Degut a les mesures de protecció provocades per la Covod-19, l’aforament és limitat sent necessària també la reserva prèvia.

CURRICULUM: www.calameo.com/read/001715937a46492e095cc

Notícies miscel·lani

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 51 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×