Neixen els Val d’Aran Trail Camps by Mauberme Experiences

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Neixen els Val d’Aran Trail Camps by Mauberme Experiences

  • Els Val d’Aran Trail Camps proposen una experiència de quatre dies, al costat dels millors professionals, per preparar cada un dels reptes de Val d’Aran by UTMB®
  • Fançois d’Haene, Caroline Chaverot, Jordi Gamito, Anna Comet i Maite Maiora són els cinc atletes d’elit que participaran en els tres training camps que se celebraran entre abril i juny
  • Les inscripcions ja estan obertes a www.valdarancamps.com i fins al 15 de març es pot gaudir d’un descompte en la matrícula

Els 162 km de la VDA, els 105 km de la CDH o els 55 km de la PDA. Sigui quin sigui el repte que s’hagi escollit, Val d’Aran by UTMB® llança els Val d’Aran Trail Camps by Mauberme Experiences. Tres caps de setmana de quatre dies pensats per preparar cada un dels reptes de la prova al costat dels millors professionals: François d’Haene, Caroline Chaverot, Jordi Gamito, Anna Comet i Maite Maiora, que assessoraran i guiaran els participants. Els 3 training camps se celebraran entre abril i juny, i les inscripcions ja estan obertes a www.valdarancamps.com. Fins al 15 de març es pot gaudir d’un descompte en la matrícula i d’una reducció en el preu per inscriure’s al costat d’un company d’aventures. “Un dels objectius de la Val d’Aran by UTMB (®) sempre ha estat la projecció de les muntanyes de la Val d’Aran com un dels millors escenaris per la pràctica del trail running, els camps segueixen en aquesta línia de proposar a corredors que descobreixin les nostres muntanyes juntament amb atletes d’elit “, expliquen des de l’organització dels Trail Camps.

Els millors elits per preparar la teva distància

Aquest 2021 se celebrarà la primera edició de Val d’Aran by UTMB® i la primera edició dels Val d’Aran Trail Camps by Mauberme Experiences que busca ajudar els participants a preparar el seu repte amb els millors mitjans possibles. L’equip de professionals estarà capitanejat per Depa, el director tècnic del programa, que estarà acompanyat dels 5 corredors d’elit: d’Haene, Chaverot, Gamito, Comet i Maiora. Tot l’staff guiarà als inscrits durant la preparació del seu repte.

Durant el cap de setmana de quatre dies, equip i participants conviuran junts i s’elaborarà un pla d’entrenament personalitzat per a cada corredor. Es realitzaran webinars de xerrades exclusives amb els corredors d’elit i entrenaments en petits grups de 6-10 persones que es dividiran respectant la normativa Covid vigent en cada moment i seran conduïts pel professional assignat. A més, gaudiran i aprendran en tallers de nutrició esportiva; psicologia en carrera; preparació física; material, o medi ambient. L’organització dividirà als participants en diversos grups segons la carrera que preparin i el nivell de cada un d’ells. A la web es poden consultar tots els detalls.

Caroline Chaverot, ganadora UTMB 2016: “Será una ocasión fantástica para descubrir un terreno de juego maravilloso y compartir nuestra pasión por el trail running”.

Maite Maiora, podio en UTMB 2019 y CCC 2017: “En un Trail Camp, puedes aprender de quien ya ha cometido los errores en su camino al éxito, ganarás tiempo, dinero y salud. Nosotras y nosotros te enseñaremos”.

François d’Haene, triple ganador UTMB (2017, 2014, 2012): “Para mí será una gran oportunidad para descubrir la Val d’Aran. Me gusta mucho esa idea de un stage exclusivo, premium y con no demasiados corredores. Podremos compartir una experiencia muy personal con todos los participantes. ¡Estar todos juntos en la montaña será una experiencia inolvidable!” 

Anna Comet, 4ª OCC 2019:“Los training camps de varios días siempre son una gran oportunidad para conocer a gente con quienes compartimos la misma pasión y se crean lazos muy bonitos. Poder preparar un reto de tales características con anterioridad asegurará a los participantes que lo puedan asumir con totales garantías y disfrutarlos mucho más”.

Jordi Gamito, podio en UTMB 2018“Los training camps son momentos donde pasarlo bien juntos, compartir dudas sobre nutrición en carrera, entrenamiento y manera de afrontar los momentos duros que nos pueden surgir y así estar preparados para disfrutar del monte y la carrera de forma más segura“.

Depa:“No son muchas las ocasiones que se nos presentan para compartir momentos de trail con tan grandes deportistas como estos, si además, el terreno de juego es la Val d’Aran, el éxito de la experiencia está más que asegurado”

Inscripcions obertes a www.valdarancamps.com

Les inscripcions per als Val d’Aran Trail Camps by Mauberme Experiences ja estan obertes al web www.valdarancamps.com i fins al 15 de març es pot gaudir de diverses promocions de llançament: un descompte en la matrícula i una reducció del preu si la inscripció es fa al costat d’un altre company d’aventures. A més, a aquells corredors que ja tinguin dorsal per a Val d’Aran by UTMB® se’ls descomptarà el preu de la mateixa de l’import del Trail Camp.

Mauberme Experiences

La inscripció inclou l’allotjament a l’exclusiu Hotel Mauberme – Mountain Boutique, així com el poder gaudir de tots els seus serveis: pensió completa, zones de relax, sala multimèdia, gimnàs, sauna o servei de fisioteràpia. L’experiència es completa amb tot un conjunt de serveis premium per garantir la millor estada possible amb tot inclòs.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 82 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×