Marta Boleda, guanyadora del 22è premi Vent de Port

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El conte Un pla perfecte, de l’autora Marta Boleda, va ser l’escollit pel jurat del 22è premi Vent de Port. L’entrega del premi va tenir lloc el passat dissabte 10 d’abril a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp i va servir per presentar el llibre Un pla perfecte i altres narracions (Pagès Editors), volum que recull el conte guanyador i setze contes finalistes. En l’acte va intervenir la guanyadora del certamen, l’alcalde de Tremp Joan Ubach i Jordi Mir com a representant del jurat. Bona part dels autors finalistes van assistir a la presentació.

El premi Vent de Port, convocat anualment per l’entitat La Casa del Sol Naixent i dotat econòmicament per l’Ajuntament de Tremp amb 2100€, s’ha consolidat com un dels concursos de narrativa curta de referència al nostre país: fins a 168 autors d’arreu dels Països Catalans han participat en aquesta edició. El jurat l’han format Vicenç Llorca, Víctor Jiménez, Ada Castells, Jordi Mir i Josep Fabà.

Joan Ubach ha destacat que el premi permet situar la població de Tremp dins el panorama literari català, així com l’esforç i dedicació que suposa l’organització de l’acte.

Foto-Vent-de-Port

Per la seva part, Jordi Mir, ha destacat la estabilització del nombre dels participants en els darrers anys, que situa al voltant de 150. Ha posat èmfasi al fet que es la primera vegada que guanya algú del Pallars i que la participació del Pallars ha estat de 10 participants.

Per acabar l’acte, Marta Boleda ha procedit a llegir l’obra guardonada Un pla perfecte i ha donat pas a la inauguració de l’exposició d’il·lustracions que es podrà visitar fins a finals d’abril.

Marta Boleda és de Pobellà (Pallars Jussà), és veterinària i s’ha convertit en el primer autor pallarès en obtenir el premi Vent de Port.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 690 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×