El pallarès Marc Ràdua, top 10 a la Copa del Món d’esquí de muntanya

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El pallarès Marc Ràdua, top 10 a la Copa del  Món d’esquí de muntanya

El pallarès Marc Ràdua, del Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) i integrant de la selecció espanyola, ha aconseguit avui una 9a posició a la prova Vertical d’esquí de muntanya a la Copa del Món que s’ha celebrat a Adamello (Itàlia), en categoria Junior, d’un total de 33 participants. El també català Albert Pérez ha fet podi, quedant en una 2a posició. La prova en categoria Júnior l’ha guanyat l’austríac Paul Verbnjak i ha completat el podi el suís Robin Bussard.

Dissabte també es va celebrar la prova de modalitat Sprint de la Copa del Món on Marc Ràdua va trencar un pal i va tenir problemes amb la fixació de l’esquí que el van fer quedar en 20a posició. En aquesta mateixa prova, els catalans de categoria Júnior, Ot Ferrer va quedar en 1a posició i Maria Costa en 3a. En categoria Sènior, la catalana Marta Garcia va quedar en 2a posició. La selecció espanyola ha aconseguit un total de 4 medalles a la Copa del Món d’esquí de muntanya d’Adamello.

La pròxima competició prevista és el Campionat d’Espanya d’esquí de muntanya que es celebrarà a l’estació de Boí Taüll del 13 al 17 de gener de 2021. A nivell internacional, la propera cita de la Copa del Món serà a finals de gener de 2021 a Suïssa.

El Marc Ràdua és membre del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC). El Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) compta amb dues esportistes més al CTEMC, la Mariona Flores de categoria U14 i l’Aina Garreta de categoria U16. Des del CEPS es promou l’esquí de muntanya entre els més joves i, com cada any, aquesta temporada ha organitzat un curs d’esquí de muntanya per iniciar-los a aquest esport, a més de cursos per a adults tant d’iniciació com avaçats. Alhora, el CEPS està organitzant la 16a Travessa Internacional d’esquí alpinisme Open Vall Fosca per al proper 13 de febrer de 2021. 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 183 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×