El servei de manteniment hivernal garanteix total normalitat en el primer dia escolar

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El servei de manteniment hivernal  garanteix total normalitat en el primer dia escolar

Davant l’avís  de les intenses nevades d’aquest cap de setmana, amb gruixos que oscil·len entre els 30-50 cm a la comarca,  el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va reforçar el passat divendres el servei de manteniment hivernal, actiu des del 15 de novembre, per tal de garantir una total normalitat en els accessos a nuclis i mantenir les rutes escolars en el primer dia d’obertura als centres educatius. Prop de 153 escolars que requereixen transport escolar han pogut anar a les escoles sense cap incidència. Les 8 línies de transport que gestiona l’ens s’han realitzat amb total normalitat.

Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, el fet de poder-nos anticipar al temporal, activar tots els protocols i serveis i el fet de comptar amb el cap de setmana per anar netejant i distribuint fundents a les vies, ens ha permès mantenir la total normalitat en el servei de transport escolar, sense cap incidència ni retard en el primer dia d’obertura dels centres. 

Així mateix des de l’ens comarcal alerten del perill de les plaques de gel. Tot i que les vies han quedat netes,  des de primera hora s’estan distribuint fundents i s’avisa els responsables de cada ruta de transport que cal extremar la precaució davant trams amb plaques de gel.

Quant a accessos a nuclis, s’està treballant a contrarellotge per mantenir les vies secundàries de les quals el 90% ja estan operatives. Des del Consell Comarcal es compta amb dos vehicles llevaneus, dos retroexcavadores i dos tractors que realitzen diferents rutes.

manteniment hivernal
El servei de manteniment hivernal garanteix total normalitat en el primer dia escolar Davant l’avís de les intenses nevades d’aquest cap de setmana
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 48 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×