L’oficina de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà estrena compte al portal WIKILOC

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’oficina de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà estrena compte al portal WIKILOC

Turisme del Pallars Sobirà estrena compte al portal Wikiloc, on es podran trobar més de 875km de camins i un total de 119 rutes de tots nivells i per als diferents públics(fàcil, moderada, difícil i molt difícil).

L’antiga xarxa de camins que comunicava els petits pobles del Pallars Sobirà actualment ofereix l’oportunitat d’endinsar-se en la natura i de viatjar a un passat no tan llunyà. Tant se val el nivell que es tingui, sempre es pot trobar un sender adequat d’acord amb l’exigència de cadascú: des de petits recorreguts familiars fins a llargues travesses d’alta muntanya. 

Aquesta eina serà de força utilitat per als amants del senderisme i permetrà trobar la ruta que més sigui del seu interès. Serà possible la descàrrega directament dels tracks de cada una de les rutes que interessin i així tenir-les gravades al seu mòbil. A més, mitjançant la web de wikiloc, es podran trobar totes les rutes amb tota la informació: on començar, quilòmetres, desnivell, si la ruta es circular o lineal, entre altres informacions.

Per buscar les rutes penjades al portal es pot buscar Pallars Sobirà com a usuari de Wikiloc.  Per fer aquesta recerca caldrà accedir a wikiloc.com, clicar al buscador i posar el nom d’usuari. Un cop allà ens trobarem 119 rutes de tots nivells, des de les més exigents a les més senzilles, que transcorren pels diferents municipis de la comarca i parcs que ens envolten, i ofereixen una gran varietat de passejades senzilles i molt pensades per a famílies.

 23-BR

Aquestes rutes estan lligades amb la web de senderisme del Pallars Sobirà i el projecte de la posada en marxa del compte wikiloc ha estat realitzat amb el suport tècnic de les contractacions de garantia juvenil (SNGJ).

Enllaç wikiloc del Pallars Sobirà: wikiloc

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.878 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×