L’Ajuntament de Naut Aran ha aprovat la modificació de les NNSS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Ajuntament de Naut Aran ha aprovat la modificació de les NNSS

L’Ajuntament de Naut Aran ha aprovat la modificació de les NNSS per a la implantació d’un sistema de distribució de calor (district heating) per a la població de Salardú. Sobre això, el consistori té la intenció de situar aquest sistema d’escalfament al costat de l’Alberg de Salardú amb l’objectiu de poder escalfar els principals equipaments públics amb què compta la zona.

En aquest sentit, entre altres, es veurien beneficiats la sala polivalent, l’escola Ruda, la piscina de Salardú, el propi Ajuntament de Naut Aran, les rampes calefactades que hi ha en el propi poble o el futur Centre Cívic i Social de Salardú.La forma d’escalfament serà amb biomassa mitjançant el conveni forestal que es va signar amb el Conselh Generau d’Aran l’any passat i amb el qual s’inclouen accions com aquesta així com el manteniment de les pistes forestals del municipi.

L’alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela, destaca que “el district heating ens ajudarà a l’hora de poder escalfar tots els nostres equipaments municipals i treballarem amb energia sostenible, que serà la referència en el futur”.

Amb aquesta acció, el consistori mostra el seu compromís amb les energies renovables i verdes i en la seva funció de treballar per l’eficiència energètica. La inversió total ascendirà fins als 1.408.000 euros de les quals, 399.000 euros seran subvencionats a través dels fons Next Generation de la Unió Europea.

les NNSS
L’Ajuntament de Naut Aran ha aprovat la modificació de les NNSS per a la implantació d’un sistema de distribució de calor (district heating)

Notícies Val d’Aran

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 135 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×