TAVASCAN VIU UNA DE LES MILLORS TEMPORADES D’ESQUÍ DELS ÚLTIMS ANYS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

TAVASCAN VIU UNA DE LES MILLORS TEMPORADES D’ESQUÍ DELS ÚLTIMS ANYS

Al llarg d’aquesta temporada de neu, s’ha superat la xifra dels 25.000 visitants

L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha viscut una més que positiva temporada al llarg dels quatre mesos que han estat les instal·lacions obertes.Del 4 de desembre de 2021 a 3 d’abril de 2022, s’han expedit 9.920 forfets. Concretament, 7.375 forfets d’esquí alpí i 1.845 de nòrdic. Si comparem aquestes dades amb l’etapa pre-covid, és a dir, en relació a la temporada 20192020, les vendes de forfets d’esquí alpí són un 30% superiors i també són més altes que a la temporada 2018-2019.

Menció particular mereixen els visitants de l’Estació, que també han augmentat considerablement. Segons les dades facilitades pels comptadors del Parc Natural, mentre que la temporada 2018-2019 es van calcular uns 15.000 visitants, aquesta temporada la quantitat de públic ha superat els 25.000. Unes xifres absolutament positives i que mostren les ganes de l’usuari per a la pràctica de l’esquí i la visita a les pistes de Tavascan. Un altre factor d’aquest augment, ha estat la bona meteorologia, que ha fet que l’Estació hagi estat tancada molts pocs dies.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

LES MILLORS TEMPORADES
TAVASCAN VIU UNA DE LES MILLORS TEMPORADES D’ESQUÍ DELS ÚLTIMS ANYS superat la xifra dels 25.000 visitants
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 71 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×