L’EPICENTRE DE TREMP PROJECTA UN FILM SOBRE UNA EXPEDICIÓ A L’ÀRTIC RUS

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’EPICENTRE DE TREMP PROJECTA  UN FILM SOBRE UNA EXPEDICIÓ A L’ÀRTIC RUS

Una trentena d’assistents han pogut gaudir a l’Epicentre de Tremp de l’audiovisual “Territoris inexplorats, gel i nòmades a l’Àrtic rus”, en el marc de la 10a edició del Ral·li 12h Escalada de Terradets,  que es celebra aquest cap de setmana al Pallars Jussà.

L’acte ha comptat  amb la participació  de dos dels protagonistes, Rafa Vadillo i Ramón Dies, que han explicat els reptes i les anècdotes de l’expedició a una zona de l’Àrtic Rus, fins al  moment inaccessible per als estrangers. El resultat d’aquesta aventura , ha estat un film que mostra l’exploració i escalada de cascades de gel i la visita i convivència amb els pastors nòmades de rens de l’ètnia Nenet, l’ètnia majoritària d’aquest territori.

Antoni Flores, vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha agraït l’assistència dels participants en el projecte els quals ha comentat “fa un any es va fer aquí la presentació del que era  la futura expedició i avui tenim la sort de gaudir-ne del resultat, l’esforç i el treball realitzat.”

El Ral·li Terradets  consisteix en escalar el màxim de rutes de gran longitud situades a la paret de les Bagasses i els seus voltants durant dotze hores. La competició, que compta cada cop més amb un públic internacional, celebrarà diferents actes en el transcurs del cap de setmana.

L’ÀRTIC RUS
UN FILM SOBRE UNA EXPEDICIÓ A L’ÀRTIC RUS

Notícies Esports

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 173 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×