LA SEU ACTIVA PREALERTA PER NEVADES

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

LA SEU D’URGELL ACTIVA PER AQUEST CAP DE SETMANA LA PREALERTA DEL PLA D’ACTUACIÓ PER NEVADES

Davant les prediccions de temporal de neu que s’espera a partir d’aquesta pròxima matinada anunciades pel Servei de Meteorologia de Catalunya. Es demana també la col·laboració ciutadana en la retirada de neu de les voreres.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha activat el Pla d’Actuació en cas de nevada davant les prediccions de temporal de neu i caiguda de les temperatures que el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès per aquesta pròxima matinada i de cara demà dissabte.

El gabinet de neu de l’Ajuntament urgellenc planifica i coordina aquest pla d’actuació en cas de nevada a través del personal de la brigada d’obres, jardineria i neteja viària, així com els seus estris, per tal que estiguin preparats per retirar la neu caiguda a la via pública i els camins municipals amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a tot el terme municipal de la Seu d’Urgell.
Des de l’Ajuntament de la Seu també es demana la col·laboració ciutadana per fer front a una possible nevada, tot netejant i retirant la neu caiguda davant dels domicilis particulars, i d’aquesta manera poder evitar caigudes dels vianants. D’altra banda, Protecció Civil també ha activat el pla d’emergències Neucat en què es dóna alerta davant aquesta previsió de nevades i recomana limitar la mobilitat quan nevi i portar cadenes al vehicle.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 3,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 866 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×