Judit Jordana inaugurarà el curs del Conservatori de música dels Pirineus

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Judit Jordana inaugurarà el curs del Conservatori de música dels Pirineus

El proper divendres 27 d’octubre tindrà lloc  l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2023-2024 del Conservatori de música dels Pirineus.

Enguany anirà a càrrec de la periodista i gestora cultural Judit Jordana. A més, comptarem amb la interpretació dels i les guanyadores del premi “Protagonistes musicals del demà” que atorga el Rotary Club del Berguedà a alumnat del centre que va finalitzar els seus estudis el passat juny.  És la quarta edició d’aquest premi en el que es dota amb una beca d’estudis a estudiants de qualsevol de les tres seus del Conservatori que ha acabat el Grau Professional. El jurat va valorar la seva excel·lència interpretativa, posada en escena i maduresa global de la interpretació.Judit Jordana té un Màster en Gestió Cultural i és Llicenciada en Periodisme. Actualment treballa al Festival Castell de Peralada al Departament de Producció i Campus, el programa educatiu del Festival i és la secretària tècnica del premi Carmen MateuYoung Artist European Award, Opera and Dance. També fa col·laboracions a Catalunya Música amb la secció de Dansa setmanal al programa Assaig General, i al Directe a l’Òpera la trobareu micròfon en mà a les retransmissions del Gran Teatre del Liceu. Ha treballat al departament de Comunicació i Premsa del Palau de la Música Catalana, en substitució de la Cap de Premsa, n’ha sigut la Community Manager i ha fet coordinació d’esdeveniments. Ha estat responsable de comunicació, premsa i community Manager del Consell Català de la Música, on gestionava el Jardí dels Tarongers. Membre del comitè executiu com a Responsable de Comunicació, Promoció i Publicitat del Festival Internacional de Música de Cantonigròs.

A banda, és professora de dansa clàssica titulada amb el Bolshoi Teacher Certification i ballarina titulada per la Royal Academy of Dance, de Londres, fet que sempre l’ha fet estar vinculada al món de la cultura. També ha format part de l’equip del Youth America Grand Prix, la competició de ballet més important del món.

L’acte començarà a dos quarts de vuit, a la Sala Casino de Berga.

Judit Jordana
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 321 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×