JORNADES A L’ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

JORNADES A L’ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU

PATRIMONIS I MUSEUS LOCALS. REPTES I PERSPECTIVES DE FUTUR.

TROBADA A L’ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU D’ESPECIALISTES EUROPEUS SOBRE EL PAPER DELS MUSEUS LOCALS I LA GESTIÓ PATRIMONIAL EN EL FUTUR D’EUROPA.

El proper 6,7 i 8 de juny de 2019 tindran lloc a l’Ecomuseu de les valls d’Àneu aquestes Jornades amb l’objectiu de plantejar una reflexió a nivell europeu sobre el paper dels museus locals en el futur més immediat.

En les Jornades hi participen prestigiosos especialistes d’arreu d’Europa (Suïssa, Portugal, França) i de la resta del País (Canàries, València, País basc, etc…) i pretén establir les bases de com i cap a on han d’evolucionar els museus i la gestió patrimonial per tal d’adaptar-se a les necessitats socials i culturals dels nous temps que estem vivint.

JORNADES A L'ECOMUSEU
JORNADES A L’ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU

Aquestes jornades s’organitzen en el marc del programa POCTEFA PATRIM+, i intenta posicionar el Pirineu com un espai capdavanter en la creació d’estratègies de posada en valor, gestió i dinamització dels patrimonis locals.

A més dels diferents especialistes, gestors patrimonials i professors universitaris que hi participen com a ponents, han confirmat la seva assistència diferents representants d’institucions i administracions de Catalunya, País Basc, França, etc…i més de 50 persones d’arreu de Catalunya, Espanya i França que treballen en l’àmbit del Patrimoni cultural. En aquest sentit, aquestes jornades volen donar continuïtat al treball de cooperació que des del programa PATRIM s’està desenvolupant des de fa anys en l’àmbit pirinenc i europeu.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 112 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×