JAZZ LA SEU D’URGELL

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL CANTANT ANTHUS PORTA ELS CLÀSSICS DEL JAZZ  LA SEU D’URGELL AMB L’ESPECTACLE PROFUNDAMENT JAZZ

Aquest divendres, 26 de febrer, a les 22 hores, a la sala Sant Domènec. El preu de l’entrada anticipada, 6 euros, i 8 euros a taquilla. Una de les millors veus masculines del jazz a Catalunya.
El cantant i compositor sicilià Anthus, establert al nostre país, on ha esdevingut una de les veus masculines del jazz més destacades, actuarà aquest <divendres, 26 de febrer, a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, a les deu de la nit.
Actualment, l’Anthus és una de les poques veus masculines de l’àmbit del jazz a Catalunya, una veu virtuosa arrelada en el Mediterrani amb ànima de jazz.
Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a l’oficina de Turisme seu i a l’oficina de turisme del conselle comarcal al preu de 6 euros. Les entrades a taquilla costen 8 euros.
Profundament jazz, swing des de l’ànima
En aquest concert, Anthus presentarà el seu espectacle Profundament jazz un viatge pels clàssics dels jazz nord-americans, amb tocs de swing, funk i bossa nova, i per composicions transcendents del món jazzístic de les últimes dècades com ara Miles Davis, Charles Mingus, Chick Corea, Wayne Shorter o Thelonious Monk. Amb la seva característica veu, l’Anthus els reiterpreta a través d’arranjaments i lletres propis, donant-los un toc profundament íntim i del tot original.
Radici, un irresistible gust de sal
El cantant també interpretarà cançons sicilianes de tradició oral arranjades per primera vegada amb criteris jazzístics i un recull de tems propis amb els quals es referma com a crooner de jazz mediterrani que s’ha de descobrir: jazz pròxim, íntim, fresc i amb un irresistible gust de sal. Tot això acompanyat d’un quartet de músics de reconegut talent: Vicenç Solsona a la guitarra, Santi Galan al piano, Miquel Àngel Cordero al contrabaix i Ramon Díaz a la bateria.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.061 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×