El Conselh Generau d’Aran atorgarà a la Dra. Immaculada Caubet la Medalla d’Honor com a reconeixement a la seva trajectòria al servei de la ciutadania d’Aran

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Conselh Generau d’Aran atorgarà a la Dra. Immaculada Caubet la Medalla d’Honor com a reconeixement a la seva trajectòria al servei de la ciutadania d’Aran

  • Així mateix, també s’atorgarà el Premi 17 de Juny als centres educatius de la Val d’Aran, com a mostra d’agraïment al seu treball com un dels eixos vertebradors de la societat aranesa, així com reconeixement a l’esforç dels seus professionals per a afrontar els anys de la pandèmia

Aquest divendres tindrà lloc, a la Casa del Senyor de Arròs, un Ple Extraordinari del Conselh Generau d’Aran en el qual es presentaran les propostes per a atorgar els Premis 17 de Juny als centres educatius aranesos i la Medalla d’Honor de la màxima institució aranesa a la doctora Immaculada Caubet.

“Des del govern del Conselh Generau d’Aran volem atorgar a la doctora Immaculada Caubet Busquet aquesta distinció com a mostra de reconeixement a tots els anys de carrera com a pediatra a l’Espitau Val d’Aran, quedant al servei de la ciutadania d’Aran amb compromís i vocació” afirmava la síndica d’Aran, Maria Vergés, afegint: “durant els seus 40 anys com a pediatra al nostre territori, la seva ferma voluntat de fer avançar i consolidar el sistema sanitari aranès ha quedat manifestada a través de la seva lleialtat a Aran i a la seva gent, sobretot als més petits als quals, amb la seva implicació més enllà de les pròpies obligacions professionals, sempre ha cuidat i protegit. Generacions d’aranesos i araneses han tingut en la doctora Caubet no només a la seva pediatra, sinó un referent humà i professional”.La Medalla d’Honor del Conselh Generau d’Aran és la màxima condecoració que la màxima institució aranesa pot atorgar, i té per objectiu reconèixer i distingir a aquelles persones o entitats, tant de la Val d’Aran com d’altres llocs, que hagin destacat pels seus serveis a la Val d’Aran o pels seus mèrits extraordinaris. El lliurament d’aquesta Medalla a la doctora Caubet tindrà lloc el divendres, 17 de juny, a les 12.00 hores en les ruïnes del Santuari de Mijaran, durant l’acte institucional de celebració de la Hèsta d’Aran.

D’altra banda, el Conselh Generau d’Aran vol reconèixer el treball que l’Escola Aranesa ha dut a terme durant els seus 38 anys d’història i, molt especialment, durant els anys d’emergència sanitària que hem patit, i ho farà amb l’atorgament del Premi 17 de Juny als centres educatius de tot el territori.

“Al llarg de la seva història, l’Escola Aranesa ha estat un dels eixos vertebradors de la nostra societat, sent un element clau per a la normalització de la nostra llengua pròpia i per a consolidar un model educatiu propi que, amb el temps, ha demostrat ser un model d’èxit”, explicava la síndica, que afegia que: “a més, durant els dos últims anys, amb la pandèmia, els centres educatius i els seus professionals han hagut d’afrontar una situació nova i complexa que els ha obligat a reinventar-se, el tancament de les escoles els va forçar a passar de l’ensenyament presencial a l’educació a distància en qüestió de dies, amb el sobreesforç que va suposar. La pandèmia ha posat en relleu el paper transcendental que exerceix l’escola i els seus professionals a la societat i, en el cas de la Val d’Aran, no ha estat una excepció”.

Immaculada Caubet

Els Premis 17 de Juny tenen la finalitat de reconèixer i agrair anualment a les persones, col·lectius o entitats que, a causa dels seus mèrits, han destacat pels serveis prestats a la Val d’Aran en els diferents àmbits de la vida social, cultural, esportiva o econòmica, dignificant els seus propis àmbits i honorant al país. L’acte de lliurament dels Premis 17 de Juny, tindrà lloc el dijous que ve, dia 16, després dels Premis Aran de Literatura i Mossèn Condò, a partir de les 19.00 a l’Església de Mijaran.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 69 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×