El Gure Sheepdog Trail de la Vall de Boí, canvia el seu format Dos esdeveniments diferenciats en dues èpoques

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Gure Sheepdog Trail de la Vall de Boí, canvia el seu format Dos esdeveniments diferenciats en dues èpoques

Després de dos anys de la celebració del Gure Sheepdog Trail a la Vall de Boí, tant l’organització com l’Ajuntament han cregut necessari fer un canvi en el desenvolupament del Gure Sheepdog Trail i trencar amb el format que s’havia estat fent fins ara. D’aquesta manera, es pretén donar més importància, visibilitat i participació a cadascun dels esdeveniments que s’hi desenvolupen.

El Gure Sheepdog Trail és un concurs de gossos d’atura on el sentiment i la relació amb el pastoreig s’associen per mostrar el millor d’aquesta feina entre l’home i els animals. A més, la visibilitat pel respecte cap als pastors locals, per la ramaderia autòctona i el benestar. D’àmbit local però amb projecció internacional, la competició posseeix amb rigor, una sèrie de proves on tant els pastors com els seus gossos puntuen pel seu bon treball i coordinació. Els jutges de renom, són els encarregats de posar el llistó ben alt i donar prestigi a aquesta competició.Així doncs, es dividirà en dos esdeveniments en dues èpoques de l’any diferenciades. En primer lloc, al mes de juny, se celebrarà el concurs internacional de gossos d’atura. Un concurs que exigeix el màxim de cada participant així com la preparació dels gossos que hi participen. El nivell de requeriment és tant alt, que tots els participants es preparen per a les proves que realitzaran de manera conscient i durant molt temps.

En segon, durant la celebració de la XXIII a edició de la Fira Ramadera que inclou una mostra el bestiar, les parades d’artesania i les de productes d’artesania, tindran lloc les Jornades Tècniques Ramaderes organitzades pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya dins el Pla Anual de Transferència Tecnològica, a més d’ una mostra de tancament de bestiar.

Gure Sheepdog
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 129 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×