ELS ALUMNES DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE FORESTALS DEL PONT DE SUERT PARTICIPEN EN EL MANTENIMENT DE SENDERS DE LA COMARCA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

ELS ALUMNES DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE FORESTALS DEL PONT DE SUERT PARTICIPEN EN EL MANTENIMENT DE SENDERS DE LA COMARCA

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Forestals de L’Institut Pont de Suert han participat en el manteniment d’un tram del camí tradicional entre Montiberri i Viu de Llevata, tram que coincideix amb el sender GR-3. El GR3 és un sender que transcorre per la Catalunya interior, passant per múltiples poblacions i paisatges de gran interès, enllaçant la Plana de Lleida amb el Pirineu.

Aquest recorregut va quedar afectat per un incendi fa uns anys, i el vent posterior va tombar alguns troncs cremats a la mateixa traça del camí, fent-lo impracticable.

Les tasques van consistir en treure els troncs caiguts, desbrossar  la vegetació i millorar la senyalització, que en molts casos havia quedat totalment anul·lada. S’han implicat dos grups de 10 i 12 alumnes i han dedicat tres jornades de treball.

Aquesta col·laboració de l’Institut del Pont de Suert amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça és fruit de la voluntat d’aplicar els coneixement impartits al Mòdul de Gestió del Medi Natural, concretament en la part referent a itineraris i senders, a les necessitats reals de la comarca de l’Alta Ribagorça, en aquest cas amb el consell Comarcal, per tal de promoure l’implicació de les diferents entitats amb el manteniment de la xarxa de senders.

FORESTALS DEL PONT DE SUERT
ALUMNES DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE FORESTALS DEL PONT DE SUERT

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 281 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×