EL CONSELL COMARCAL EN EL TERCER SEMINARI DEL PROJECTE GPS TOURISM A FRANÇA

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL CONSELL COMARCAL EN EL TERCER SEMINARI DEL PROJECTE GPS TOURISM A FRANÇA

Un comitiva dels Pallars, encapçalada pel vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà , Martí Cardona i pel president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, es troben aquests dies a Targassone, França,  coordinant el projecte de cooperació territorial Interreg Poctefa GPS Tourism.

En el marc d’aquest projecte,  que està cofinançat pel fons FEDER, s’estan duent a terme  diferents actuacions relacionades amb la mobilitat turística sostenible en els diferents territoris. Concretament, aquest ha estat el tercer seminari dins el projecte GPS en l’àmbit del “Turisme i mobilitat sostenible, quins reptes per als territoris?” que ha tingut lloc a l’estació elèctrica-solar d’aquesta localitat de França. 

El Vicepresident del Consell, Martí Cardona, ha comentat que l’aposta per a enfortir el turisme sostenible al nostre territori és ferma i amb aquests projectes europeus establim sinèrgies amb altres territoris. 

El seminari  també es complementa amb una visita de coneixement del territori i en aquest cas tindrà lloc una ruta al Parc Naturel Régional des Pyrénées Catalans, concretament a la zona de Vilafranca de Conflent on es podrà veure  la seva fortificació medieval  considerada patrimoni mundial de la UNESCO. Posteriorment, també es realitzarà una visita als Banys termals de Saint-Thomas.

Comitiva dels Pallars, encapçalada pel vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà.
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 5,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 185 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×