Aran Salut implementa un nou servei d’SMS interactiu per la gestió de les cites mèdiques

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aran Salut implementa un nou servei d’SMS interactiu per la gestió de les cites mèdiques

Aquest nou servei d’SMS interactiu permetrà als usuaris i usuàries confirmar, anul·lar o reprogramar les seves cites mèdiques, a més d’obtenir informació sobre la preparació d’una prova o la consulta a la qual han d’acudir.

A comptar d’avui entra en funcionament un nou model de gestió de les cites mèdiques a través d’un SMS interactiu desplegat per Aran Salut. Un instrument orientat a agilitzar els processos de gestió de cites, així com a afavorir la comoditat dels usuaris i usuàries d’Aran per interactuar amb el seu hospital, mitjançant un aplicatiu que podran manipular des dels seus dispositius mòbils.Els diferents SMS enviats serviran com a recordatori de les pròximes cites i vindran acompanyats d’un enllaç que, en clicar a sobre, ens mostrarà una pantalla on es mostrarà les visites pendents. L’aplicació ens informarà dels dies i horaris de visita, juntament amb la consulta a la qual hem d’acudir. En cas que la cita programada no ens vingui bé, la podrem anul·lar o canviar sense problema des del mateix aplicatiu. El nou sistema només està disponible a l’àrea d’hospitalització, relatiu a totes aquelles cites i assistències prestades pel personal mèdic especialitzat.

Aquesta és una iniciativa promoguda pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que el departament de Benestar i Salut del Conselh Generau d’Aran, Aran Salut, conjuntament amb l’Hopital Val d’Aran han volgut implementar per enriquir els recursos assistencials que s’ofereixen als sistemes d’atenció sanitària del territori.

En aquesta línia, des d’Aran Salut actualment treballen en un nou sistema d’atenció telefònica pels usuaris i usuàries que facilitarà la comunicació amb aquelles persones que una vegada hagin trucat a l’hospital i no hagin pogut ser ateses per estar tots els operadors i operadores ocupats, tindran l’opció de demanar que se’ls contacti posteriorment.

gestió de les cites
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 326 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×