El Geoparc Orígens celebra la V Setmana dels Geoparcs Europeus

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Geoparc Orígens celebra la V Setmana dels Geoparcs Europeus

  • Aquest any la temàtica escollida ha estat “Coves i Carst” en motiu de l’Any Internacional.
  • La gran novetat d’aquest any: intercanvis virtuals entre joves del Geoparc Orígens i altres Geoparcs d’Europa.
  • La Setmana dels Geoparcs Europeus se celebra cada any entre finals de maig i principis de juny a tots els geoparcs d’Europa.

El dilluns 24 de maig comença la cinquena edició de Setmana dels Geoparcs Europeus. Durant dues setmanes es realitzen diferents activitats gratuïtes per donar a conèixer el Geoparc Orígens i seu patrimoni.

Enguany les propostes, que inclouen una desena d’activitats virtuals i presencials, estan relacionades amb la temàtica de Coves i Carst. Al programa s’hi poden trobar webinars, una sortida de camp, exposicions virtuals i presencials, un taller sobre ratpenats i, com ja és habitual, l’hora del conte amb la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp.A més a més, enguany s’inclou una novetat que és la participació dels alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Tremp en un intercanvi virtual amb altres Geoparcs mundials de la UNESCO. En total 6 grups d’escolars explicaran el Geoparc Orígens a altres grups d’edats similars dels Geoparcs mundials de la UNESCO d’Adamello Brenta a Itàlia, de Hateg a Rumania i de l’illa de Lesvos a Grècia. Aquest és un projecte que s’inicia aquest any com a prova pilot i que compta amb la implicació i l’entusiasme dels professors de llengües estrangeres i on els alumnes seran els autèntics protagonistes i ambaixadors d’aquest territori de declarat per la UNESCO l’any 2018.

Geoparcs Europeus
El Geoparc Orígens celebra la V Setmana dels Geoparcs Europeus
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 477 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×