El Geoparc Orígens signa 18 convenis amb entitats col·laboradores que operen al territori

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El Geoparc Orígens signa 18 convenis amb entitats col·laboradores que operen al territori

La millora de l’estratègia de col·laboració amb entitats privades és una de les recomanacions de la UNESCO

El dimarts 3 de desembre el Geoparc Mundial UNESCO Orígens signa 18 convenis després d’haver realitat un procés de selecció d’entitats col·laboradores i “productes Geoparc”. Aquestes entitats són d’àmbits diversos, entre els quals destaquen empreses de guiatges, de la indústria agroalimentària i productes artesanals que seran promocionats sota la marca Geoparc. 

Els convenis ajudaran a donar valor afegit als productes seleccionats. Alguns dels compromisos establerts en els convenis són l’assessorament que el Geoparc farà a les entitats per a que puguin integrar un discurs Geoparc, tot incorporant una explicació geològica als productes seleccionats, així com la utilització del logo del Geoparc. De la mateixa manera, es fomentarà una promoció creuada entre l’entitat i el Geoparc. Aquests convenis tenen una validesa de dos anys prorrogable i seran revisats anualment per tal de realitzar un seguiment de les accions realitzades.

Una de les recomanacions de la UNESCO al lliurar el distintiu el passat 17 d’abril de 2018 va ser la de reforçar l’estratègia existent de col·laboració amb entitats privades. A banda de complir amb aquest objectiu, els Geoparcs incorporen en el seu ADN la voluntat d’afavorir el desenvolupament local sostenible. Per aquest motiu, una de les vies per aconseguir-ho és ajudant a promocionar les activitats econòmiques que posen en valor el patrimoni del territori, principalment el geològic, paleontològic o miner..

Geoparc Orígens
Geoparc Orígens

Notícies Natura

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 300 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×