EL PALLARS JUSSÀ INVERTIRÀ GAIREBÉ 448.000€ DEL FONS NEXT GENERATION EN UN PROJECTE DE DINAMITZACIÓ I PROMOCIÓ DEL COMERÇ DE PROXIMITAT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PALLARS JUSSÀ INVERTIRÀ GAIREBÉ 448.000€ DEL FONS NEXT GENERATION EN UN PROJECTE DE DINAMITZACIÓ I PROMOCIÓ DEL COMERÇ DE PROXIMITAT

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha resolt la concessió d’un ajut Next Generation de 447.878€ a la proposta presentada pels ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur i el Consell Comarcal del Pallars Jussà el passat mes de març.

Les tres entitats van acordar presentar un projecte de dinamització i millora del comerç local de la comarca. Les accions i activitats previstes, doncs, repercutiran en el benefici de tot el teixit comercial del Pallars Jussà i compten amb la col·laboració de la resta d’ajuntaments, especialment de la Torre de Cabdella i Isona i la Conca Dellà.Aquest finançament cobreix el 100% de les despeses previstes al projecte, que van destinades a resoldre qüestions concretes en diferents àmbits. Entre altres, preveu la creació d’una plataforma digital que faci visible l’oferta comercial de la comarca,  el disseny i instal·lació de senyalització comercial als diferents municipis i accions enfocades a la sostenibilitat com una diagnosi sobre reducció de residus i un pla pilot sobre reutilització d’envasos.

Per tal d’aprofundir en els detalls i coordinar la posada en marxa del projecte, es preveu organitzar una sessió de la Taula de Comerç del Pallars Jussà, de la qual en són membres les associacions de comerciants i els ajuntaments vinculats al projecte #FemPallars, oberta a tots els professionals i empresaris que hi estiguin interessats.

El projecte #FemPallars, finançat pel programa Treball a les comarques, té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat del Pallars Jussà. Juntament amb el programa Al teu gust aliments del Pallars, està coordinat des de l’Ajuntament de Tremp, i en aquest context promou la cooperació entre les diferents administracions i les empreses i associacions professionals.

FONS NEXT
EL PALLARS JUSSÀ INVERTIRÀ GAIREBÉ 448.000€ DEL FONS NEXT GENERATION EN UN PROJECTE DE DINAMITZACIÓ
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 174 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×