Tret de sortida als 11 Festivals de Senderisme dels Pirineus

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Tret de sortida als 11 Festivals de Senderisme dels Pirineus

Endinsar-nos en la muntanya seguint el ritme pausat de les nostres passes. Això és el que ofereixen els Festivals de Senderisme dels Pirineus, que enguany arriben a la 4a edició. Aquest 2019 són 11 territoris pirinencs els que organitzen aquest tipus d’esdeveniments. Com a principals novetats, els Festivals s’expandeixen cap als Pirineus Orientals i s’allargaran des de la primavera fins a la tardor. En total, gairebé un centenar d’activitats previstes.

Els 11 festivals tindran lloc de maig a octubre, la majoria en caps de setmana (tot i que algun també entre setmana). El primer comença el dissabte 18 de maig a la Conca Dellà (Pallars Jussà), i el seguiran els festivals de la Garrotxa, la Cerdanya, Àreu-Pica d’Estats (Pallars Sobirà), la muntanya d’Alinyà (Alt Urgell), el Ripollès, la Val d’Aran, la Vall Fosca (Pallars Jussà), l’Alt Empordà, la Vall de Boí (Alta Ribagorça) i l’Alt Pirineu (Pallars Sobirà).

Trobareu més informació a la nota de premsa (en català i castellà) i al dossier de premsa adjunts a aquest correu, i també a la pàgina web dels festivals (www.festivalssenderismepirineus.cat).

En aquesta carpeta us hi hem posat 6 fotografies per si voleu il·lustrar la vostra notícia (us agrairem que poseu els crèdits de les imatges, que podeu trobar en un arxiu dins la mateixa carpeta).

11 Festivals de Senderisme dels Pirineus

11 Festivals de Senderisme dels Pirineus
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 308 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×