FESTIVAL ÒMNIUM DE CURTMETRATGES 2024

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

El millor festival de curtmetratges en català

L’Ajuntament de la Vall de Boí s’ha acollit al programa de col·laboració del VOC (Versió Original en Català) – Festival Òmnium de curtmetratges, el festival referent que recull els millors curtmetratges en llengua catalana de la temporada.Aquesta iniciativa, vol ser una oportunitat per enriquir l’oferta cinematogràfica de la sala de l’ajuntament de la Vall de Boí, i donar a conèixer al públic una selecció variada i de qualitat de curtmetratges. La iniciativa pretén ampliar l’experiència dels espectadors del municipi i de la comarca. El programa VOC ofereix de manera gratuïta els curts guanyadors d’aquest any perquè es passin en una única projecció amb una durada que equivaldria a la d’un llargmetratge.

Recordem que l’Ajuntament va signar un contracte amb el Cicle Gaudí per tal d’oferir una programació mensual de pel·lícules en català i enriquir l’agenda cultural a la Vall de Boí. El cicle és vigent de setembre fins al mes de juny.

Així doncs, el proper dimarts 9 de juliol a les 19.00h teniu una cita amb el Festival Òmnium de curtmetratges, a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Vall de Boí a Barruera,  de forma gratuïta per a tots els assistents.

FESTIVAL ÒMNIUM
FESTIVAL ÒMNIUM DE CURTMETRATGES 2024
FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 84 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×