FESTIVAL DE PATINATGE DEDICAT AL ROCK CATALÀ

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Aquest dissabte, 30 de gener, a les sis de la tarda al pavelló poliesportiu municipal, ‘Vine a la festa’. L’entrada és gratuïta i tothom hi és convidat.

 

EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC DE LA SEU D’URGELL ORGANITZA UN FESTIVAL DEDICAT AL ROCK CATALÀ AMB 200 PATINADORS DE LA DEMARCACIÓ DE LLEIDA

festival-patinatgeAquest dissabte, 30 de gener, tindrà lloc a les sis de la tarda al poliesportiu municipal, el Festival de Patinatge Artístic dedicat Rock Català ‘Vine a la Festa’, organitzat pel Club Patinatge Artístic la Seu d’Urgell.Aquest festival, el segon que organitza el Club Patinatge Artístic la Seu, hi prendran part uns 200 patinadors i patinadores de diversos clubs de la demarcació de Lleida que faran les seves exhibicions amb les cançons més emblemàtiques del rock català que han marcat època.

200 patinadors de 7 clubs de patinatge

El certamen s’iniciarà amb dues exhibicions de dansa (sense patins) que donaran pas al festival de patinatge artístic. El públic assistent gaudirà de les actuacions dels quaranta patinadors i patinadores del club amfitrió, el Club Patinatge Artístic la Seu, així com dels del Club Cadí de Patinatge Artístic, del Club Patí Bellver, el Club Patí Tremp, el Solsona Patí Club, el Club Patí Solsonès i el Club Patí Bell-lloc d’Urgell.

Exhibicions de les campiones júnior i cadet, Grace Tara Lloret Davis i Anna Rabassa

A més a més, en aquest festival de patinatge artístic també es comptarà amb les exhibicions de les patinadores Grace Tara Lloret Davis, del Club Patinatge Artístic Gramenet, segona classificada en el Campionat de Catalunya, primera d’Espanya i quarta en el Mundial en categoria lliure júnior; i d’Anna Rabassa, del Club Patinatge Artístic Ripollet, primera classificada en el Campionat de Catalunya, primera d’Espanya i sisena a l’Europeu en categoria lliure cadet.

L’entrada al festival és gratuïta i tothom hi és convidat.

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 1.562 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×