Benvinguts a Pagès La Festa organitza més de 500 experiències agroturístiques arreu de Catalunya per descobrir la vida rural

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

Benvinguts a Pagès La Festa organitza més de 500 experiències agroturístiques arreu de Catalunya per descobrir la vida rural

●   S’obren les reserves a les visites gratuïtes de Benvinguts a Pagès La Festa, que es durà a terme el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre
  • La iniciativa presenta la remodelació del gestor de reserves de la pàgina web, que ara compta amb un nou motor de cerca per facilitar la navegació i millorar l’experiència d’usuari

Comença el compte enrere per una nova edició de Benvinguts a Pagès La Festa, en la qual pagesos i pageses, allotjaments de turisme rural, elaboradors alimentaris, restaurants i activitats complementàries proposen descobrir el món de la pagesia i del producte local.

A través de la seva pàgina web (www.benvingutsapages.cat), la ciutadania ja pot reservar les visites pel cap de setembre del 30 de setembre i l’1 d’octubre, que tindrà una nova oportunitat per conèixer en primera persona l’origen d’allò que mengem, descobrir els processos d’elaboració dels productes, tastar i comprar productes locals directament als productors i viure una experiència de turisme de proximitat durant un cap de setmana de portes obertes a Catalunya.Visites gratuïtes, però amb reserva obligatòria a la web

Com en els darrers anys, les places per participar a Benvinguts a Pagès La Festa són limitades. S’insta a la ciutadania a fer la reserva prèviament i organitzar la seva ruta a través de la web per participar en les més de 500 experiències agroturístiques gratuïtes, ja que les explotacions acceptaran les reserves per ordre de rebuda. La pàgina web www.benvingutsapages.cat funciona com a central de reserves i des d’allà es pot fer una cerca àmplia i exhaustiva de tota l’oferta preparada.  Aquesta eina és fonamental perquè els pagesos puguin organitzar el seu dia a dia i assegurar una experiència de qualitat per a tots els participants.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany és el llançament d’una nova pàgina web reestructurada amb un nou motor de cerca interactiu que proporciona informació detallada sobre cada espai disponible, facilitant la planificació i reserva d’espais desitjats, i millorant el registre de reserves. Amb una interfície més atractiva i funcionalitats avançades, els usuaris podran completar la seva reserva en qüestió de pocs minuts.

D’aquesta manera, Benvinguts a Pagès fa un salt qualitatiu apostant per la millora de l’experiència d’usuari de tot el públic interessat a reservar alguna visita o activitat durant el cap de setmana del 30 d’octubre i 1 de setembre. Aquesta plataforma també beneficia els pagesos i pageses, ajudant-los a preparar millor les visites a les seves explotacions per als visitants. En resum, aquest avenç redefineix la manera com els usuaris interactuen amb les opcions disponibles, oferint una forma més ràpida i intuïtiva de fer reserves.

experiències agroturístiques

Una gran diversitat de propostes agroturístiques a mida per a tots els gustos

En un únic cap de setmana, Benvinguts a Pagès La Festa ofereix més de 500 experiències, molt diverses i autèntiques, en explotacions i empreses alimentàries, restaurants, allotjaments de  turisme rural i activitats complementàries que conviden a explorar, gaudir i connectar amb l’essència rural de Catalunya.

Benvinguts a Pagès La Festa té com a objectiu mostrar quatre actors principals de la cadena alimentària (empreses agrícoles, ramaderes i pesqueres, processadors d’aliments, restaurants i allotjaments de turisme rural), amb l’objectiu de conscienciar el públic sobre la diversitat d’individus implicats, i les seves variades formes de treball en producció, venda, distribució i transformació d’aliments.

Una de les novetats de l’edició d’enguany de Benvinguts a Pagès La Festa és la incorporació d’una nova categoria d’actors: els elaboradors alimentaris i petits artesans, que mostraran els seus productes de proximitat i els processos d’elaboració artesanals en els obradors. Aquesta nova incorporació permetrà als visitants descobrir els processos d’elaboració dels productes de temporada i de proximitat, com ara melmelades, oli, embotits cuits o curats, formatges, conserves… Benvinguts a Pagès La Festa és, doncs, una gran fita per poder descobrir, tastar i omplir el rebost de casa amb productes de proximitat, donant suport als professionals del sector primari del nostre país.

L’esdeveniment es dirigeix a un públic divers i transversal. Des de públic familiar, en què els nens i nenes són protagonistes tot descobrint l’origen dels aliments i tenen contacte amb els animals; passant pel públic juvenil, ja que Benvinguts a Pagès es consolida com un magnífic pla de cap de setmana per a fer amb els amics; fins al públic foodie, que busca els productes més saborosos i autèntics sobre el terreny, que són de proximitat i sense intermediaris.

Les més de 100 explotacions, 115 allotjaments de turisme rural, 5 elaboradors alimentaris, 220 restaurants i 65 activitats complementàries que obriran les portes el 30 de setembre i l’1 d’octubre són de pràcticament totes les comarques catalanes i representen la màxima diversitat del sector primari català. La iniciativa de Benvinguts a Pagès s’ha convertit en una acció turística i de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants que va dirigida a la ciutadania en general, però sobretot al públic familiar, sènior, foodie i jove.  

Així, des dels més petits fins als més grans podran gaudir de  Benvinguts a Pagès La Festa  a través de tastos, visites i experiències, com ara descobrir l’hort d’Ecomtu i l’agricultura ecològica, sostenible i regenerativa (Tortellà, Garrotxa); veure el ramat de cabres i tastar els formatges que elabora la Formatgeria de Gavàs (Gavàs, Pallars Sobirà); poder degustar els vins i els olis d’Hericamps (La Figuera, Priorat), delícies que caracteritzen la gastronomia mediterrània; o bé, dinar en un restaurant de cuina tradicional catalana com és El Porxo del Pla d’Abella (Navès, Solsonès). 

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 262 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×