EL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES ESPAI CARDIOPROTEGIT

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

EL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES ESPAI CARDIOPROTEGIT

Gràcies a un acord de cessió amb l’Ajuntament de la Vall de Boí

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha signat un acord amb el Parc Nacional d’Aigüestortes, per a la cessió d’un aparell de desfibril·lador extern automàtic (DEA), que en els propers dies es procedirà a la seva instal·lació.

Amb aquesta cessió es pretén oferir un millor servei tant a la població local com a tots aquells visitants que anualment passen pel parc nacional i que en cas d’emergència per parada cardiorespiratòria pugui ser utilitzat i fer una primera assistència abans de l’arribada dels serveis d’emergències.

Durant aquests darrers anys, les dues entitats han apostat per la formació de la població local i del seu personal laboral amb els Cursos de suport Vital Bàsic + DEA, que s’han anat impartint.

Així doncs, d’acord amb la línia de treball de l’equip de govern i per tal de donar continuïtat, es mantindran els cursos tant per a l’actualització com per a la renovació de les acreditacions que són cada 3 anys.

ESPAI CARDIOPROTEGIT
EL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES ESPAI CARDIOPROTEGIT L’Ajuntament de la Vall de Boí ha signat un acord amb el Parc Nacional d’Aigüestortes

Notícies Alta Ribagorça

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 91 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×