L’Escanyabocs 2020 celebra una edició exitosa gràcies a l’aplicació de les normes anti-Covid i a la responsabilitat dels esportistes

0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×

L’Escanyabocs 2020 celebra una edició exitosa gràcies a l’aplicació de les normes anti-Covid i a la responsabilitat dels esportistes

La 13a edició de l’Escanyabocs que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell la seva edició de proves d’esport a la natura més atípica però alhora exitosa gràcies a l’escrupolosa aplicació dels protocols anti-Covid marcats per la Secretaria General de l’Esport i les diferents federacions esportives, així com la responsabilitat que han demostrat els 373 esportistes que hi han participat complint amb les normes de seguretat sanitària.

Recordem que enguany l’organització de l’Escanyabocs ha confeccionat un protocol d’actuació per protecció contra la Covid-19 que es va fer arribar a tots els i les esportistes. Aquestes mesures han implicat canvis en la distribució dels espais i dels circuits del Parc del Segre, en el protocol d’actuació en els avituallaments, així com l’aplicació de les normes sanitàries obligatòries com l’ús de mascareta, rentat de mans i distància de seguretat entre participants i voluntaris.

Davant l’èxit de participació i organització d’aquesta edició de l’Escanyabocs marcada per la pandèmia, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, felicita la tasca organitzativa del Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc que encapçala el regidor Carlos Guàrdia “per la bona feina prèvia perquè fos possible, aconseguint celebrar un  esdeveniment esportiu a la natura, que malgrat ser un any difícil, ha obtingut la satisfacció dels participants”. Fàbrega també agraeix la col·laboració dels  i les esportistes per respectar els protocols anti-Covid, “fonamental perquè aquesta prova esportiva hagi estat un èxit, i per participar en un
Escanyabocs que, malgrat ser una mica diferent, ho han fet amb la màxima il·lusió, tal i com ens ho han fet arribar”
.

La participació

Tal i com ha destacat l’organització de l’Escanyabocs, la participació en aquesta edició 2020 ha estat també un èxit no només pel nombre de participants sinó per l’entusiasme demostrat per els i les participants d’aquest esdeveniment esportiu a la natura que té com a eix neuràlgic el Rafting Parc de la Seu d’Urgell.

Així, dels  373 esportistes inscrits ha comportat un total de 462 participacions individuals en les diferents proves esportives.

Per proves, la cursa trail ha comptta amb 128 inscrits; el raid d’aventura 26 parelles; l’orientació nocturna 57 participants; la marxa nòrdica 31; la cursa de BTT 177; i a l’Open d’escalada hi has pres part un total de 9 esportistes.

Pel que faa la Mini Escanyabocs hi han participat 8 joves atletes; a l’Escanyabocs de Ferro han estat 20 esportistes (15 nois i 5 noies), mentre que a l’Escanyabocs de Ferro per equips han competit 2 equips.

Escanyabocs 2020 celebra
L’Escanyabocs 2020 celebra una edició exitosa

Guanyadors Escanyabocs de Ferro

Pel que fa a l’Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva d’aquesta competició a la natura, han fet podi els i les següents esportistes:

Escanyabocs de Ferro Femení

1a classificada: Eva Bové

2a classificada: Sílvia Pinsach

3a Classificada: Vanessa Pérez

Escanyabocs de Ferro Masculí 

1r classificat (ex aequo): Francesc Ferrer i Alberto Díez-Sanedo

3r classificat: Xavier Solsona

Es poden consultar les classificacions de totes les proves a www.escanyabocs.com

FluixNo està malamentEstà beAquest em serveixFantàstic Puntuació: 4,00 de 5 - 1 Vots
Carregant ... - 137 visites
[ Valora aquesta informació fent clic als estels ]
Si t'agrada aquest canal informatiu subscriu-te al RSS !
NOTA: El comptador de visites està actiu des de 02-2016
0 Flares Twitter 0 Buffer 0 Facebook 0 Email -- 0 Flares ×